Животът се променя с бързи темпове. Днес всеки собственик на автомобил има записан телефонния номер на фирма, която предлага Пътна помощ.

Защо репатрака е най -добрият вариант за решаване на проблемите на пътя?

Никой не е застрахован от повреда на автомобила точно на пътя. И дори най опитния шофьор, който е спрял на аварийни светлини, ще е безсилен да поправи автомобила. И не всички имаме необходимия набор от инструменти в багажника, за да извършим ремонта. И освен инструменти, трябва да притежаваме опит и специфични познания. В такава ситуация не можете без специалист.

Нека направим проста аналогия – едва ли ще поверите на случаен съсед диагностиката на автомобила или ще повикате някой да реши проблемите с възникнала повреда на пътя. Ето защо не трябва да залагате на случайни автомобилисти, ако имате проблеми на пътя. Най -добрият вариант е да се обадите на репатриращ камион от фирма Найденови Ауто. За нас не е проблем да се справим с двигателя или при инцидент.

Да предположим, че имате проблем на пътя и по -нататъшното движение на колата е невъзможно. Обадете ни се, поръчайте услугите на теглещ автомобил – ние ще извършим извозването на всички автомобили, мотоциклети и друго оборудване.

Ситуациите, в които имате нужда от репатриращ камион, са различни. Нашите диспечери бързо и професионално ще оценят текущата ситуация, ще изберат подходящия теглещ камион и ще преценят цената на услугите.

Пътна помощ и репатрак за джипове

Нашите сътрудници имат висок професионализъм, а самата фирма ще предостави автомобили от голям автопарк, което ще ви позволи да евакуирате превозни средства от всякакъв тип. Услугата при евакуация е добре координирана от екип с техници, шофьори, мениджъри с опит.

Мнозина вероятно знаят, че неправилното транспортиране на автомобил може да влоши състоянието и да доведе до основен ремонт на автомобила. Специалистите ще го направят правилно с помощта на специално оборудване.

Фирмата разполага с различни видове теглещи камиони за най –висококачествена услуга. Готови сме да транспортираме оборудване с тегло до 3 тона.

Има различни видове теглещи камиони:

  • теглещи камиони, оборудвани с лебедка;
  • теглещи камиони с товарен кран;
  • теглещи камиони с частично зареждане на автомобили.

Защо трябва да заложите на денонощните услуги на Пътна помощ София Найденови Ауто?

Извозването е по -безопасно, по -бързо и икономично. Независимо от Вашето местоположение, нашият рипатрак ще гарантира безопасна и професионална евакуация и без главоболие.

Свържете се с нас!

И не забравяйте стриктно да спазвате правилата за движение!

5/5 - (42 votes)

Коментари