Пътна помощ услуги от RoadHelp.bg

Ние сме Вашата пътна помощ, която ще се отзове независимо какъв е проблема!

Защо ви е нужна пътна помощ и какво предлагаме ?

 • Транспортиране на МПС от А до Б
 • Превозване на МПС с повреда
 • Извозване на катастрофирали ППС
 • Пътна Помощ на затънали, закъсали
 • Изваждане на паднали в пропаст канавки и др.
 • Доставка на горива, части, смяна на гуми и др.

RoadHelp.bg предлага широка гама от услуги в бранша. Предлагаме на клиентите си качество, добри цени и професионален и опитен екип.

Но защо ви е нужна тази услуга и защо трябва да имате нашия номер в тефтерчето или визитнка си ?
Прочетете по-надолу

ЦЕНА: от 49лв.
Защо ви е нужна пътна помощ и какво предлагаме ? За София и страната

Свържете се с нас сега, при проблем на пътя!

На всеки се случва да закъса на пътя, понякога от малък проблем, но съществен с важна функция, друг път с по-голям но-лесно отстраним проблем и т.н. Никой не е застрахован не само от повреда на пътя, но и от грешка на пътя, която би довела до други последици. Но ние за това сме насреща, да Ви бъдем от полза във важен момент. Така бихте избегнали дълго и небезопасно чакане на пътя в очакване някой да помогне, а през зимните периоди не само чакането е проблемно.

…Проблемите, които могат да се случат на път са много: липса на ток в акумулатора, ПТП, спукана гума, повреда в ходова част, повреда в електрониката, затъване в кал, пясък, тиня или сняг. може да сте отишли на офроуд разходка и да се повреди колата или да падне в пропаст. За наше съжаление никой, не е застрахован и такива неща се случват. НО! Ние сме насреща за да помогнем при всяка възможност!

Ние можем да ви измъкнем от калта, пясъка или пропастта, да извозим повреденият автомобил, да ви превозим до сервиз, да отстраним повреда, да сменим гума, да донесем гориво или масло, да доставим охладителна течност или нова гума, както и други по възможностите ни. Случвало се е да доставяме вода и храна при сериозни бедствия и аварии изискващи намесата на тежки военни машини. Ние сме там да ви бъдем в помощ!

Имаме всичко нужно за да извърпшваме тази дейност, от професионален екип с опит, до оборудвани машини с куки, въжета, лебедки, падащи бордове, вилица за транспортиране и т.н.

Пътна Помощ в София – roadhelp.bg


Колко често се сблъскваме в ежедневието си с неприятни ситуации на пътя – спукана гума, повреда на свещи, разреждане на акумулатора и т.н. И всичко това, както винаги, се случва в най-неподходящия момент. Често, но не винаги е възможно да разрешите проблемите с автомобила си сами. Автосервизът не винаги е наблизо, а нямате никакво време за чакане. Именно в такива случаи пътна помощ София е Вашето спасение!

За да използвате услугите на фирмата, е необходимо само да наберете номера на нашия оператор и да обясните накратко ситуацията с вашия автомобил.

Притежаваме техническа база, както и опитни специалисти с дългогодишен опит зад гърба си. В състояние сме да решим всеки проблем, свързан с автомобила Ви.

Благодарение на пътна помощ в София можете да продължите пътуването си, без да се налага да губите време.

Има и неизправности, които могат да бъдат отстранени само в автосервиз. И в този случай пътна помощ е най-подходяща. Наличието на техника за евакуация ще позволи на автомобила да бъде извозен до сервиз, където ще бъде ремонтиран.

В повечето случаи нашите специалисти успяват да отстранят неизправността на място, на пътя. Това се гарантира както от дългогодишния опит и професионализъм на нашия персонал, така и от наличието на богат асортимент от консумативи за различните марки автомобили.

Какво предлагаме ние от пътна помощ в София – Найденови Ауто:

 • Транспортиране на МПС от А до Б;
 • Превозване на МПС с повреда;
 • Извозване на катастрофирали ППС;
 • Помощ на затънали, закъсали;
 • Изваждане на паднали в пропаст канавки и др.;
 • Доставка на горива, части, смяна на гуми и др.

RoadHelp.bg предлага широка гама от услуги в бранша.

Защо ви е нужна тази услуга, и защо трябва да имате нашия номер или визитка?

Проблем с лек автомобил на високоскоростна магистрала е неприятно обстоятелство, но при товарен транспорт последствията са много по-сериозни: от разлив на течност и загуба на товар, до масивна катастрофа и блокиране на магистралата.

Това може да засегне не само трафика по магистралата, но и да застраши живота на участниците в движението. В такава ситуация е важно да не се паникьосвате, а да се доверите на професионалистите от пътна помощ София, които бързо и надеждно ще се справят с извънредната ситуация.

Ние за това сме насреща, да Ви бъдем от полза в такъв момент. Така бихте избегнали дълго и небезопасно чакане на пътя в очакване някой да ви помогне, а през зимните периоди това е още по-проблемно.

Ние можем да извадим всяко превозно средство попаднало и затънало в калта, пясъка или пропастта, да извозим повреденият автомобил, да ви превозим до сервиз, да отстраним повреда, да сменим гума, да донесем на място гориво или масло, да доставим охладителна течност или нова гума, както и други по възможност елементи и части. Случвало се е да доставяме вода и храна при сериозни бедствия и аварии изискващи намесата на тежки военни машини.

Обадете се на тел.: 0878 424 097 / 0879 147 374, директно от мястото на произшествието. Ние ще ви помогнем да се справите със стреса и ще ви кажем какво да правите.

Разполагаме с техника, която може да се справи с всички сложности на пътя, професионален екип с опит, оборудвани машини с куки, въжета, лебедки, падащи бордове, вилица за транспортиране и т.н.

Свържете се с нас, при проблем на пътя!