Кога е необходима пътна помощ услуга на пътя?

Ако колата не може да продължи да се движи, независимо дали е в града или извън него, винаги е неприятно, но има решение!

За бързо разрешаване на проблемите, свързани с повреди по пътя в София и областта има денонощни услуги за пътна помощ, предоставени от фирма Найденови Ауто.

В рамките на часове или дори минути специалисти с помощта на необходимото оборудване и инструменти ще отстранят неизправността, а ако това не е възможно, те ще репатрират колата до сервиз.

Услугата за пътна помощ по пътя е много търсена в наше време, и бързо се развива. Освен това, според статистиката, значителна част от проблемите, възникващи с колата, може да се разрешат директно на място – разбира се, при условие на компетентна диагностика и като цяло висока квалификация на персонала за техническа поддръжка.

Много често срещан случай е изтощен акумулатор, който не позволява на шофьора да запали двигателя и да продължи пътуването.

Устройство, което дава възможност за „запалване“ и зареждане на батерията, е налично за всяко превозно средство за пътна помощ, без изключение.

Точно като инструмента за монтаж на гуми: приставките към него ви позволяват да сменяте колела и да ремонтирате гуми, когато е необходимо.

Друг компонент на задължителния авариен комплект е подаването на гориво, което ще позволи на превозното средство, нуждаещо се от помощ, да стигне до най -близката бензиностанция.

Днес аварийните пътни служби, предлагат доста услуги от различен характер, които се извършват при „полеви условия“.

Не са необичайни обаче ситуации, при които е невъзможно да се отстрани неизправността на място и колата трябва да бъде репатрирана до сервиз, който има всичко необходимо за ремонт и диагностика.

Пътна помощ помага на закъсал репатрак - Пътна Помощ 24/7

Каква техника е необходима при пътна помощ услуги?

За такива случаи са предвидени теглещи камиони с различни размери и оборудване. Ние от фирма Найденови Ауто разполагаме с техника, която позволява да се репатрират превозни средства от различен характер.

1. Може би най-често срещаният тип е теглещ камион на платформа, оборудван с хидравлична или електрическа лебедка.

2. Друг често срещан тип е автомобил с кран. Често се допълва с платформа и лебедка. Такъв теглич е особено ценен в градска среда, когато е необходимо да се изтегли обездвижено превозно средство – било то пикап или товарен микробус.

3. Репатрак, оборудван с мощен манипулатор, предназначен за работа с машини с брутно тегло от седем тона и повече, е в състояние не само да евакуира превозни средства с повреди, но и да транспортира обемисти товари, където е необходимо, включително нестандартни – например гараж, павилион или други метални конструкции.

4. Репатрак с подвижна платформа и лебедка (лебедката служи за изтегляне на повредени и закъсали МПС с подемна мощност 5000 кг) е в състояние да евакуира оборудване с дължина до седем метра.

5. Репатрак автомобил снабден с уникална падаща алуминиева платформа с възможност за товарене и превозване на всякакви МПС.

6. Когато има проблем с предните гуми на автомобила Ви, ние ще го извозим на вилици.

7. Уникална падаща алуминиева 6200мм х 2200мм платформа на специален автомобил тип „пътна помощ“.

8. Транспорт с хидравлична платформа.

9. Монтаж и доставка на акумулатор на Ваш адрес.

Въпреки че техниката, използвана от пътна помощ се различава по отношение на оборудването, за всички тях, без изключение, е валиден принципът: колкото по -пълно е оборудването, толкова по -вероятно е да се репатрират превозни средства от всякакъв вид.

Ние от фирма Найденови Ауто, даваме гаранция за безопасността на автомобила по време на товарене, разтоварване и транспортиране.

Доверете ни се!

5/5 - (1 vote)

Коментари