На пръв поглед грешката при зареждането на автомобила изглежда глупава, но се случва.

Специалистите от пътна помощ на фирма Найденови Ауто предлагат  услуги за оказване на помощ на автомобилистите в различни непредвидени ситуации. При най-неприятните обстоятелства на пътя можете да разчитате на нас.

Една от услугите, които предлагаме е: източване на грешно заредено гориво на пътя. Можете спокойно да се свържете с нас за помощ, ако заредите автомобила си с грешно гориво. Имаме всичко необходимо за безопасно източване на бензина или дизелово гориво от резервоара.

Източване на грешно заредено гориво на място

Фирмата ни разполага със специалисти, които знаят как да източват гориво от резервоара на автомобил на всяка марка и модел без последствия. Те са готови бързо да пристигнат на място и да Ви окажат съдействие.

В какви случаи може да се наложи услуга за източване на гориво?

• Ако по погрешка заредите автомобила си с грешен вид гориво (бензин вместо дизел или обратното);

• Ако в резервоара има чужди течности;

• Неадекватно качество на горивото;

• При транспортиране на автомобил със самолет или воден транспорт;

• Други обстоятелства.

Специалистът на фирмата може да ви посети веднага след Вашето обаждане. И времето за изчакване не надвишава един час.

Какво се случва, ако заредите бензин вместо дизел?

Споровете по тази тема не стихват сред автомобилните ентусиасти. Някои твърдят, че дори и най-малкото наличие на бензин определено ще навреди на двигателя и в крайна сметка ще доведе до преждевременната му повреда. Други смятат, че малко количество няма да навреди, а напротив, ще е от полза.

Нашият съвет: когато има повече от половината бензин, колата просто няма да запали.

Силно препоръчваме да не стартирате двигателя, когато в дизеловото гориво има забележими примеси от бензин.

Източване на грешно заредено гориво на пътя

Какво се случва, ако заредите дизелово гориво вместо бензин?

Няма да доведе до катастрофални последици за автомобила. Дори да ви се случи да карате с такава смес, най-лошото нещо, което ви заплашва е смяната на масло, филтри и свещи.

Ще бъде много трудно да стартирате двигателя. Необходимо е да смените свещите на място и напълно да промиете горивната система. Няма да е необходимо да правите нищо подобно, ако не запалите колата, а веднага извикате техник на фирма Найденови Ауто за да източи горивото.

Какво трябва да направите, ако в резервоара на колата ви има грешно гориво?

Първо, не стартирайте двигателя при никакви обстоятелства. Не рискувайте! Ако грешката бъде открита по време на път, намерете безопасно място и изключете автомобила възможно най-бързо.

Не трябва да се опитвате да разрешите проблема сами. Може да влошите ситуацията.

Обадете се на нашия диспечер на тел. GSM:  0878-424-097 / 0879-147-374 или ни пишете на E-mail: info@roadhelp.bg или на вайбър: 0878-424-097 .

Може да ни откриете на FaceBook страницата: Денонощна пътна помощ София – репатрак

Споделете с диспечера Вашето местоположение и изчакайте помощ. След няколко часа ще можете да продължите да пътувате, забравяйки за проблема.

Как се източва грешното гориво от резервоара на пътя от пътна помощ в София?

Няма универсален начин. Необходимо е да се вземат предвид характеристиките на марката и модела на автомобила.

Какво правим: с помощта на специално оборудване се свързваме с горивопровода и източваме до последната капка от резервоара. След това, за всеки случай, се извършва допълнително промиване – наливаме вида гориво, с което обикновено работи колата, в размер на 5-10 литра и отново източваме.

Всяка марка автомобили има свой собствен метод и специфичен инструмент. В повечето случаи специалист на фирмата се запознава първоначално с модела на автомобила. След това той преценява как да процедира – може чрез свързване на допълнителна помпа, или чрез активиране на стандартната с помощта на компютър.

Има много тънкости, които зависят не само от марката, но и от конфигурацията и дори от годината на производство.

Ако не искате да поемате рискове и искате да разрешите проблема бързо и без последствия, обадете ни се!

Колко струва услугата за източването на грешно гориво от резервоар на пътя?

В цената е включено посещение на специалист от фирмата до мястото на повредата и обслужване на място. Механикът пристига с туби, в които източва горивото със специални помпи. При скъпи автомобили, особено при автомобили със задно предаване, е невъзможно да се изпомпва бензин от резервоара с маркуч, тъй като има монтирани 2 резервоара за газ и те са разделени с кардан. Необходимо е да се създаде налягане с помощта на специални помпи и оборудване и напълно да се изпомпва бензина от резервоара за газ.

Предлагаме услугата „Източване на грешно заредено гориво на пътя“ на цена от 59лв за гр.София.

Защо може да разчитате на нашите услуги на фирма Найденови Ауто?

Ето списък с добрите причини:

Нуждата от услугата източване на гориво от резервоар възникна, когато на бензиностанциите невнимателни служители в бързината си бъркат маркучите и зареждат грешно гориво.

Нашите специалисти са готови да дойдат при вас и да решат проблема в рамките на 1-2 часа без никакви последствия за автомобила.

Имаме всичко необходимо в нашия арсенал за източване на горивото от резервоара на всеки автомобил. В продължение на много години работа ние разработихме собствени технологии, които не могат да бъдат намерени в интернет.

През годините нито един клиент не се е обърнал към нас с оплакване от тази услуга!

5/5 - (1 vote)

Коментари