Пътна помощ що е то и кому е нужна ?

Тази тема ще бъде кратка в обяснение, на това какво точно представлява услугата пътна помощ или още наречена репатрак , с какво би могла да бъде полезна и на кого.

Що е то ?

В тази услуга са събрани доста манипулации. От самото име се подразбира, че става въпрос за помощ на закъсали по път с роблем в автомобила, репатриране на катастрофирал автомобил и т.н.

Услугата репатрак с лебедка – това е процесът на преместване на превозното средство, когато е заседнало.

Спукани гуми? Не се притеснявайте, пътна помощ с репатрак ще замени спуканата ви гума с резервна. Ще достави гориво, за да се придвижите до най-близката бензиностанция.

Когато сте заседнали встрани от пътя, фирма за пътна помощ ще ви свърже с точния човек – независимо дали имате нужда от малък ремонт, зареждане на резервоара или нещо друго.

Когато се обадите на пътна помощ или репатрак, фирмата ще определи коя от услугите е най-подходяща във вашата ситуация.

Превоз на скъпи МПС
Превоз на екзотични возила.
Пътна помощ и репатрак за джипове
Репатриране и пътна помощ София за силно катастрофирал джип марка

Пътна помощ / репатрак

Обаждате се на избрана от вас фирма предлагаща услугата, обяснявате накратко какво се е случило, с какъв тип автомобил сте, лекотоварен, лека кола, трактор или друго.
Служител пристига при вас със на място.
Ако повредата може да бъде отстранена на място ще бъде направен опит за това.
Някои фирми, нямат компетентни лица с технически данни и не предлагат подобно допълнение, а само да превозят автомобила ви. В отстраняване на повреда се включва и смяна на гума, джанта, както и доставката на такива.
Поправка на ходова част, по двигател и друго
Пътна помощ ще стартира двигателя, или ще подаде ток на акумулатора, ако е изтощен.

Доставка на консумативи, части и провизии.

повредена джанта, нямате налична резервна гума, повечето фирми предлагат подмяна, както и доставка на гуми и джанти за да могат да се подменят и да се приберете, без нужда от репатриране. Някои предлагат и доставка на бензин, масла, антифриз, вода, дори и провизии за оцеляване, ако има препятствие, което не може да осигури достъп на МПС от типа Пътна помощ да ви изтегли. В такъв случай могат да се одставят провизии за оцеляване ( Да не дава Господ, никому! ).

Доставка на консумативи, части и провизии.

Ако имате повредена джанта, нямате налична резервна гума, повечето фирми предлагат подмяна, както и доставка на гуми и джанти за да могат да се подменят и да се приберете, без нужда от репатриране. Някои предлагат и доставка на бензин, масла, антифриз, вода, дори и провизии за оцеляване, ако има препятствие, което не може да осигури достъп на МПС от типа Пътна помощ да ви изтегли. В такъв случай могат да се одставят провизии за оцеляване ( Да не дава Господ, никому! ).

Превоз на автомобил

Това излиза малко от темата Пътна помощ, по-скоро тук вече е т.нар репатрак или репатриране, което ще рече транспортиране или преместване на МПС не на собствен ход. В тази услуга всеки, който например е извън страната, но е продал или пък е дал на някой да управлява неговия автомобил, може да поръча “ репатрак “ ( мпс тип пътна помощ ), който да превози дадения автомобил от точка А до точка Б, т.е. до новия шофьор или местоположение.  Също така и ако се налага преместване на автомобил с повреда в мотор или ходова част, паркиран някъде до сервиз. Могат да се превозват и автомобили закупени от магазин ли автокъща, до новия им собственик или първо местонахождение, където ще домуват. Няма проблем да се превозят и автомобили за ГТП, ако са с изтекъл срок. ( Съветваме ви, който има такава възможност, да не рискува с карането на документално нередовен автомобил ). И други манипулации.

Регистрация в КАТ

Не всички, но повечето предлагат и подобна опция, в която могат да откарат до КАТ, нерегистрирано МПС или такова за пререгистрация. Като може със или без собственика. Представете си, че сте на работа и нямате време да чакате по дългите по времетраене и физическа дължина опашки, но имате възможност да пратите някой, който ще свърши това вместо вас. Ще си спестите време в чакане, освен това работния ви ден ще се заплати, когато сте на работа, а не когато отсъствате, тоест в някои случаи някой ще спести и разходи. Това е доста полезна опция.

Думата репатрак е жаргонна и не съществува в тълковния речник. Принципното название е Репатриране или репатриращ автомобил / МПС, но в последствие се съкращава до репатрак.

Ние предлагаме всички тези услуги и сме се доказали в бранша с над 10 годишния си опит. Хиляди зарадвани клиенти, качествено обслужване. А в последните години с най-ниските цени за бранша  цяла България.

Предимства за клиента:

Спестяване на лично време в задръствания за самостоятелната доставка на автомобила;

Повече лично време за текущите дела на Клиента, вместо да чакате приключването на работата;

Безопасно извозване на колата;

Нисък риск от обществени контакти в рамките на социалната дистанция на Клиента с потенциални превозвачи на Covid-19.

ИМЕЙЛ: info@roadhelp.bg

За подробности за услуга Репатрак / пътна помощ или заявки

5/5 - (108 votes)

Коментари