Вероятно всеки знае какво е репатрак – „паяк“, на който му казваме още „репатратор“ или „репатрак. На теория всеки може да има неразрешима ситуация на пътя.

И така, тук стигаме до най-основното, а именно кога е необходимо да се извика репатрак. Най-честата причина, уви, е при инцидент, когато автомобилът не може да се движи самостоятелно. В този случай обаждането на пътна помощ е единственото правилно решение. Не забравяйте, че повредената кола създава огромно неудобство на пътя, така че трябва да бъде премахната възможно най-бързо, за да се освободи пътното платно. Освен това, повреденото превозно средство изисква внимателни действия, което пътна помощ гарантира.

Следващата най-популярна причина е сериозна повреда на автомобила, която може да бъде отстранена само в автосервиз. Нито един шофьор не е застрахован от подобна ситуация, но тя може да бъде предотвратена чрез своевременно преминаване на технически преглед, и ако внимателно се отреагира на предупредителните знаци (повреда) на автомобила.

С помощта на репатрак лесно можете да извадите кола, която е попаднала в канавка. Някои ситуации може да изглеждат донякъде абсурдно, но всяка година малък процент от шофьорите се обаждат на пътна помощ за това, че в резервоара е свършило горивото. Тази ситуация със сигурност може да бъде предотвратена, просто винаги следете нивото на бензина и репатрак няма да ви е нужен.

София Пътна Помощ
Пътна помощ София

Работен процес на пътна помощ

На първо място, задължително трябва да има денонощна работа. В същото време не трябва да има разлика в цената в зависимост от времето на деня. След вашето обаждане, диспечерът възможно най-бързо да избере правилната техника. При пристигане водачът трябва да провери дали разполагате с всички необходими документи за да започне товаренето на автомобила на платформата на репатрака с помощта на товарач или лебедка. След приключване на товаренето се извършва допълнително фиксиране на машината с вериги и ремъци и доставка до посочен от Вас адрес.

Ако решите да придружавате автомобила си по време на репатрирането, по-добре е да предпочетете седалка до шофьора на пътна помощ, отколкото в кабината на колата си. По правило доставката се извършва доста бързо, но има някои изключения. Например, когато една машина се нуждае от продължително натоварване с помощта на кран. Един от най-важните моменти е да имате бърза комуникация между собственика на превозното средство и пътна помощ.

Пътна помощ Найденови Ауто предоставя пълен набор от услуги на пътя, нашите специалисти имат дългогодишен опит в тази област, разполагат със специално оборудване за професионално предоставяне на услугите. Ще дойдем на посочен от Вас адрес в гр. София.

Нашата фирма Найденови Ауто ЕООД предлага денонощна пътна помощ. За контакти на телефоните: 0878 424 097 / 0879 147 374, може да поръчате репатриране на превозно средство до посочения от Вас адрес. В рамките от 15 до 40 минути специалист от фирмата ще дойде до Вас.

Ние се грижим за безопасността на автомобила, който ни е поверен, за това използваме собствена система за товарене и транспортиране на автомобили. Нашите камиони са оборудвани с модерна техника, персоналът е обучен.

Работейки с нас можете да сте сигурни в качеството на нашите услуги.

5/5 - (7 votes)

Коментари