Имате проблем със запалването на колата ? Няма проблем! Ние ще ви помогнем и ще подадем стартов ток в София.

Не можете да стартирате Вашият автомобил ?
Подаване на ток е услуга, която предлагаме, както и други свързани. За това нямайте грижи, екипа на Пътна Помощ – RoadHelp.bg ще ви помогне с решението. Няма значение, къде сте закъсали, пред дома, офиса, на път, ние ще дойдем при вас. Опитните ни специалисти ще ви помогнат възможно по-скоро за отстраняване на проблема и връщането на колата към безпроблемна работа.

Препоръчително е при повреда на пътя да не прибързвате с действията, ако не сте обучени и нямате знания в съответната област. При повреден акумулатор например, който е подут, издава странна лоша миризма, има изкочили капачки е желателно да не се опитвате да стартирате автомобила си, както и да не се доближавате до батерията, отдалечете се и ни повикайте за да репатриране превозното средство.

Вероятностите за паднал акумулатор обикновенно са прекомерно използване на електрически прибори ( радио, осветление в купето, светлини и други екстри изискващи електирчество ), точещи от енергията на автомобила дори при движение. Всеки консуматор предизвиква товарене не само на ел.мрежата на колата, но при угаснало положение ще изхаби батерията по-бързо.

По-сериозна би била повреда в алтернатора/ генератора за електричество, претоварване от късо съединение, проблем с компютъра или друг проблем, износени части или повредено като цяло динамо.

Свържете се с нас по всяко време и час за да потърсите помощ, ще се отзовем веднага.

Признаците подсказващи нужда само от подаване на ток ( тоест лека повреда ) са следните:

  • При опит за запалване автомобила прицъква / прищраква;
  • Акумулатора е с приключил жизнения си цикъл и не задържа енергия;
  • Видимо подуване на акумулатора, спукване, петна или миризма;
  • Повреден / претоварен или работещ некачествено алтернатор / генератор.

Ако имате някой от проблемите или друг, който не сте успели да локализирате, се свържете с нас. Ние ще сме при вас за кратко време и ще работим на добри цени!

Подаване на ток пътна помощ София репатрак превоз автомобил транспорт.

Предлагаме и услуга „Доставка и монтаж на Ваш адрес на нов акумулатор„.

Пътна помощ RoadHelp.bg – Подаване на ток София

Потърсете ни сега, не се притеснявайте, ще се отзовем възможно най-бързо!
Обадете се сега!

Подаване на ток – Пътна помощ RoadHelp.bg – репатрак София и страната, магистралата.

Давате ли ток на ТИР / камиони?

Бързо ли пристигате в София за да ми подадете ток?

С какво точно подавате ток?

Тази услуга е често търсена, тъй като на всеки се случва да попадне в подобна ситуация.
Без значение, дали сте забравили нещо включено или сте пуснали алармата на автомобила и не сте я чули, изненадал ви е зимният сезон, акумулатора вече е за смяна или друго. Ние сме насреща за да решим този проблем и то без да се бавим.

Хубаво е да знаете, че новата батерия на няколко месеца, също не е гаранция че утре ще можете да запалите Вашият автомобил. А дали със стар или нов е без значение, когато дълго време не употребявате превозното си средство. Новите автомобили особено черпят доста енергия за различни системи, които работят и при паркиран и изключен автомобил.

Ако поради някаква причина след подаване на стартов ток проблема с паленето на автомобила продължи, тогава е препоръчително акумулатора на автомобила да бъде подменен. Ние предлагаме подобна услуга Доставка и подмяна на акумулатор на адрес на клиента в София .




Ако бързате и ви трябва помощ в този проблем, се обърнете към нашите професионалисти с дългогодишен опит от RoadHelp.bg. Те ще решат този и всякакви други проблеми на пътя, по-бързо и ще Ви осигурят спокойствие.