Всеки ден, всеки шофьор може да попадне в извънредна ситуация на пътя, която може да отнеме време, нерви и пари. И далеч не винаги е възможно да решите проблема сами или с подкрепата на приятели (роднини, шофьори на преминаващи превозни средства). В такива случаи най-доброто решение би било да поръчате Пътна помощ услуги в София, които ще окажат професионална автомобилна помощ на достъпни цени.

Пътна помощ извършват различни видове услуги, които са свързани с леки и товарни автомобили с различна товароносимост.

Сблъсквали ли сте се с неприятни ситуации, нали? Повечето автомобилисти ще отговорят, Да! Свърши бензина на пътя, колата внезапно спря, спукана гума, заключили сте ключове в купето и много други неприятни ситуации на пътя? А сега си спомнете как се справихте с тези неприятности …. Като правило е с много време, нерви и пари.

Доверете се на Пътна помощ в София, които предоставят голямо разнообразие от услуги.

Услуга по възстановяване на автомобила:

  • Репатриране на автомобила до оторизиран сервиз.

Услуги на Пътна помощ при спешни случаи:

Помощ на място при инцидент:

  • Отстраняване на повреда на автомобила;
  • Помощ на мястото на произшествие;
  • Съставяне на протокол за оглед при ПТП;
  • Подготовка на документи за застрахователната компания или съда.
  • Услуга – заместващ шофьор: Заместващ шофьор ще дойде при вас, ако сте уморени, болни или сте пили алкохол.
  • Техническа помощ: Смяна или малък ремонт на джанти, отваряне на врата, подаване на гориво, стартиране на двигателя, деактивиране на алармата, консултация с автомонтьор по телефона, дребни ремонти , подаване на стартов ток и др..
  • Техническа помощ при ПТП: Смяна на гума, отваряне на врати, стартиране на двигателя, изключване на алармата, консултация с автомонтьор по телефона, дребни ремонти.
  • Евакуация – репатракът ще достави повредения Ви автомобил до сервиз или на друго посочено от Вас място.

Какво е репатриране на автомобили?

Това е начин за транспортиране на автомобил, който поради повреда е загубил способността си да върви самостоятелно, но е запазил способността да се движи със собствените си колела. Източник при теглене на автомобила става друго превозно средство, което се свързва с неизправен автомобил посредством специален кабел.

За съжаление този метод на транспортиране не е универсален и е свързан с много трудности и ограничения:

•         Тегленето на превозното средство не е възможно, ако има сериозна повреда на шасито, кормилното управление или спирачките;

•         Тази опция не е подходяща за автомобили с автоматична скоростна кутия, тъй като поради сухото триене на предавките автоматичната скоростна кутия бързо се проваля;

•         Продължителността на теглене на автомобила, дори на къси разстояния, е доста голяма, тъй като максималната скорост не може да надвишава 30 km / h;

•         Дори с транспортен кабел не винаги има желаещи да помогнат: факт е, че при теглене на автомобил с кабел се изискват специални умения не само от водача на главния автомобил, но и от последователя.

Помощ София Пътна

За това заложете на професионализма на Пътна помощ в София!

Когато се свържете с диспечерската служба, съобщете за проблема и вашето местоположение. В зависимост от сложността на аварията, диспечерът ще реши дали да ви изпрати превозно средство за техническа помощ или репатрак, който да ви извози до сервиз.

Автомобилът за техническа помощ е снабден с необходимото оборудване за извършване на дребни ремонти на мястото на повредата.

За съжаление, не цялата работа може да се извърши на пътя и в този случай механикът ще ви извика репатрак с правилната платформа.

Евакуация и транспортиране на автомобили с помощта на Пътна помощ:

Можете да поръчате репатриране и транспортиране в цяла София и околностите;

Пътна помощ работят денонощно, без почивни дни и празници;

Извършват евакуация на леки и товарни автомобили;

Предоставят застрахователни услуги за превозваните автомобили;

Отговорността на превозвача към клиента е застрахована.

Изберете най-правилното решение за вашия повреден автомобил, като се обадите на Пътна помощ за да поръчате услугата – репатриране на автомобили.  Времето за пристигане на репатрака е възможно най-бързо, в зависимост от вашето местоположение.

5/5 - (1 vote)

Коментари