Какво точно представлява репатрирането на автомобили, как се осъществява то и кога е нужен транспорт с репатрак и специализирана техника.

Броят на автомобилите в България непрекъснато се увеличава. Автомобилните марки предлагат все по-модерни модели и обещават по-дълъг експлоатационен живот, дават големи гаранции. Често сложният механизъм при автомобилите обаче изиграва лоша шега на шофьорите.

Например, колата спира по средата на пътя или случайно е блокирала, невъзможно е да влезете. Опитният шофьор сам ще отстрани дребните повреди.

Но какво ще стане, ако е невъзможно да се отстрани проблема на място?

Има разумно решение! Обадете се на Пътна помощ в София – фирма Найденови Ауто. Ако обаче проблемът е по-сериозен, например колата не пали след катастрофа, трябва да се обадите на репатрак – той ще се справи и при трудни метеорологични условия.

В какви други случаи е добре да извикате репатрак:

  • Замръзнало гориво;
  • Едната гума е спукана, но няма резервна;
  • Повреда на ходовата част;
  • Заключени колела;
  • Дефект при двигател;
  • Повреда в автоматичната скоростна кутия;
  • Повреда в електротехника.

Изброихме най-често срещаните повреди, но има много повече. Ако не можете да управлявате колата, по-добре е да не губите време за откриване на причината за повредата, а незабавно да намерите телефонните номера на Пътна помощ в София и да решат проблема със закъсалия на пътя автомобил като го репатрират – до адрес, до сервиз.

Репатрак

При невъзможност на автомобила да продължи на собствен хот, просто ни наберете и се доверете на фирма извършваща репатриращи услуги над 10години.

Да, ние сме лицензирана фирма извършваща „Пътна Помощ“ и „репатрак“ услуги на територията на град София и цяла България. Разполагаме със всички нужни разрешителни и удостоверения за репатриране на мпс.

Как да изберем необходимата техника?

Има фирми, които, разполагат с малък автопарк и необходимият модел може да не е наличен. За сериозните фирми, които предоставят услугата репатриране на автомобили, марката и теглото не са важни. Достатъчно е да наберете телефонния номер на Пътна помощ в София, по време на разговора да кажете на оператора модела на автомобила, мястото, където се намирате, причината за неизправността. Обслужващият персонал вече сам ще избере транспорта според товароносимостта. Със съвременната техника, с която разполага Пътна помощ, можете да репатрирате автомобили с различна степен на повреда на всяко разстояние.

Видове репатриращи платформи, които предлага фирма Найденови Ауто:

С прекъсната платформа. Използват се в случаите, когато автомобилът може да влезе по две прибиращи се рампи. Ако не може да се кара, използвайте лебедка – електрическа или хидравлична. Машината е закрепена към платформата с ограничители на колелата и обтягащи ремъци.

С плъзгаща се платформа. При такъв транспорт се репатрират автомобили с автоматична скоростна кутия или ниско ниво. Можете да превозвате джипове, микробуси. Платформата се спуска и превозното средство се изтегля върху нея с хидравлична или електрическа лебедка. Основното предимство е бързото и лесно изтегляне.

С права платформа и товарач. Използва се за товарене на автомобил в затворено пространство с тегло от 3 тона. Те са необходими за повдигане на автомобила от канавка или от място, ограничено от друг транспорт.

С частично натоварване – когато трябва да транспортирате автобуси, камиони, строителна техника. Оборудван е с лебедки с товароподемност от 10 до 30 тона.

С подсилена рамка за транспортиране на няколко автомобила. Удобно е да се използва, когато трябва да транспортирате няколко автомобила наведнъж. Например в случай на голяма авария или репатриране на неправилно паркирани превозни средства. Те могат да носят до 8 автомобила наведнъж. Това спестява много време и пари.

Услугата – репатриране на автомобил може да е необходима по всяко време на деня, така че денонощната работа Пътна помощ в София е допълнително предимство. Опитът на водача също е важен фактор при извозването на превозните средства.

Какви са предимствата на фирмата при репатриране на автомобили?

Разумни цени

Ние работим повече от 10 години и можем да ви предложим най-добрата оферта при евакуация или техническа помощ на място или в София и околностите.

Време за пристигане – до 30 минути

Времето на пристигане зависи и от текущата пътна ситуация.

Консултация с механик

Нашите механици ще Ви посъветват относно услугите в случай на повреда или авария, ще Ви кажат дали е по-добре да се обадите на репатриращ автомобил или за техническа помощ до мястото на аварията.

Допълнителни услуги

– Предаване на съобщения до трети лица (роднини, познати и др.) поради обстоятелства, свързани с ПТП;

– Призоваване на допълнителна помощ (медицинска, спасителна служба и др.);

– Съдействие при нужда от застрахователно събитие;

– Отговорно съхранение на автомобила – ако се наложи.

Увереност на пътя с наша помощ – фирма Найденови Ауто!

Имате повреда на автомобила си и имате нужда от Пътна помощ?

Свържете се с нас на GSM:  0878-424-097 / 0879-147-374 и нашите специалисти ще Ви помогнат!

5/5 - (1 vote)

Коментари