Във времена на извънредно положение и епиемична обстановка трябва да сме особено предвазливи и съобразителни. Ние от Найденови Ауто се съобразяваме с това и сме осигурили на клиентите си безопасен превоз не само за автомобила им, но и за самите тях.
Винаги сме предлагали професионализъм и качество на репатрираните от нас МПС-та, но сега предлагаме същото и за собствениците им. В нашите репатриращи камиони се дезинфекцира след всеки извършен превоз, има табели подканващи носенето на маски /същото се прави и от служителите ни/, предоставили сме дезинфектанти за нашите клиенти, а ако е необходимо предоставяме и маски. Нашите шофьори проветряват кабините на пътните помощи периодично, а когато е възможно подканваме клиентите ни да си осигурят друг собствен превоз, за да се избегне близък контакт с тях, доколкото това е възможно.
Covid-19 не се съобразява с нас и с нашите проблеми и ангажименти и ние сме тези, които трябва да направим всичко възможно за да се предпазим и да спазваме всички епидемични мерки /носене на маски, спазване на дистанция, дезинфекция, избягване на публични места и тн./
Ние не спираме работа и продължаваме да се грижим за автомобилите Ви и да Ви помагаме в трудни времена, като Ви предлагаме коректно отношение, бърза реакция, денонощен телефон за връзка с нас, адекватни съвети, отлична грижа за автомобила Ви и предлагаме различни услуги и разполагаме с нужната техника и работна ръка. Отзоваваме се на Вашите повиквания 24/7 и репатрираме всякакви категории автомобили с най-различни проблеми /спукани гуми, счупени носачи, катастрофи, остаряли автомобили, валяци, мотори, мотокари, бусове, каравани и още много други/.
С наближаването на най-християнските и светли празници, а именно – Коледните, ние искаме да Ви пожелаем да бъдете здрави, щастливи, безаварийни и заобиколени от любими и позитивни хора! Весела Коледа!
А ако имате нужда от нас, сме винаги насреща!

Бъдете здрави!
Екипът на Найденови Ауто ЕООД

5/5 - (7 votes)

Коментари