Евтин репатрак – мит ли е, или реалност?

Нека се опитаме да го разберем. Човек отваря интернет, търсейки евтини услуги за пътна помощ.

Има много оферти с необходимите услуги. Желанието да се спестят пари тласка човека да избере най-ниските ценови предложения. И така започва лутането, за да изберете добрата услуга на най-добра цена за Вас!

Възможно ли е да намерите евтин репатрак?

Клиентът набира рекламен номер от интернет, прави заявка за евтин репатрак и чува, че транспортът ще му струва 3 пъти повече. Причините за това са следните:

Цените в дадения сайт не са променяни през последните 10 години.

Така хората се подвеждат, и обаждайки се в няколко офиса, човек се съгласява с условията за доставка, товарене и разтоварване. Както се казва: Клъвна! Вместо да платите евтино за извозване, обещани в рекламата на фирмата, услугата ще Ви излезе много по-скъпо.

Репатрак

Нуждаете се от репатрак? Евтиното е несъвместимо понятие с качеството!

Измамата продължава. Шофьорът на злополучния офис ще ви докара или извози автомобила до крайната точка, но ще намери 100 хиляди причини за допълнително плащане и от евтино ще излезе скъпо.

Какви могат да бъдат евентуалните допълнителни плащания, с които ще Ви подведат:

  • Беше трудно да се стигне до колата.
  • Шофьорът чака клиента дълго време.
  • Колата няма ухо за теглич.
  • Колата се разтоварва трудно.
  • И така нататък …

Вместо обещаната ниска цена, клиентът доброволно-принудително ще трябва да плати скъпо. Ето как работят нелицензираните фирми – не работят евтино. В подобни „организации“ отношението към клиента е неуважително.

Репатракът може да бъде изпратен на по-изгодна поръчка, те ще намерят начин да ви излъжат, че са се забавили в „задръстване“, или се е повредил по пътя. Бъдете готови за това, и също може да се наложи да обясните пътя на шофьора.

Не всички фирми, занимаващи се с пътна помощ работят по този начин. Нито една сериозна, уважаваща себе си лицензирана фирма, работеща в областта на техническата помощ на пътя и репатрирането на автомобили, никога няма да си позволят измами, или да обиди и подведе клиент.

Как да избегнем капана от фалшиви фирми?

Първият знак е уебсайтът на фирмата. В категория „цени“ цената на услугите е посочена реалната, а не примамлива. Лицензираната фирма не работи на загуба. Невъзможно е да поръчате евтин репатрак за теглене, цените за услуги се състоят от много фактори:

  • цена на автомобила;
  • разход на гориво;
  • разходи за поддръжка, поддържане на автопарка в добро техническо състояние;
  • заплати на шофьора.

Фирмите, занимаващи се с този бизнес им носи добра печалба! Посетете уебсайта на фирмата и прочетете съдържанието в него. Сериозните фирми винаги поставят фотографски материали с истинските си услуги и дейности. Може да прочетете отзивите на доволни клиенти.

Професионалистите притежават всичко необходимо, те няма да се смутят от липсата на инструменти на водача, трудните условия на работа, тежкото оборудване.

По време на първото обаждане диспечерът ще се опита да разбере подробностите за пътната ситуация, случила се на клиента. Можете да проверите цената по телефона.

Сериозните фирми се стремят да поддържат възможно най-коректни цени за всички пътни услуги. Повечето фирми предлагат отстъпки.

Не пестете, когато трябва да извикате пътна помощ. Изборът винаги е на клиента…

Гласувайте за статията:

Коментари