Един обикновен шофьор може да се нуждае от евакуация на автомобила само в случай на сериозни повреди. Повредите могат да се дължат на определени части или поради попадане на автомобила в катастрофа. Във всеки случай най-добрият начин за преместване на неподвижно превозно средство е с репатрак.

Какви са предимствата, ако използвате услугите на Пътна помощ в София?

Пътна помощ в София на разположение денонощно. Ще получите поддръжка 24 часа в денонощието и всеки ден без ограничения. Добре знаем колко е важно за един шофьор да получи бърза техническа помощ, така че проблемът да бъде разрешен в най-кратки срокове. Вашето обаждане е важно за нашите професионалисти, а ние ще направим всичко възможно клиентът да не чака напразно.

Ще изпратим специален транспорт през нощта, на празник или до отдалечено място в областта. Ние се стремим да предоставим на шофьорите удобни и полезни услуги бързо на пътя при първа заявка. Ние поемаме технически и извършваме евакуационните работи изцяло сами.

Услуги от всякакъв вид. Товарим, транспортираме, диагностицираме, ремонт на място и други на различни превозни средства. При желание услугата се извършва без Ваше участие.

Надежден сервиз. Ние ценим нашата репутация, затова подхождаме към изпълнението на работата с цялата отговорност и техническо познание. Ние ще се справим с всяка ситуация и ще се погрижим за повредената кола.

Без неоправдани очаквания. Бързо отговаряме на входящи заявки и също така бързо ги изпълняваме поради добра организация на работа, използването на специално оборудване и подходящ репатрак. Стигаме до мястото на евакуация в най-кратък срок.

Пътна помощ услуга в КАТ София

Репатракът е винаги готов

Теглещите камиони, използвани от Пътна помощ, са винаги готови за работа. Веднага щом им се обадите, можете да сте сигурни, че бързо ще пристигнат, за да ви помогнат. Те също така разполагат с оборудването и специалисти, от които се нуждаете, за да възстановите колата си и да гарантирате, че няма да причини щети.

Застрахована и лицензирана фирма

Свързвайки се с професионална пътна помощ, можете да сте сигурни, че щети няма да има. Всички щети или злополуки, които могат да възникнат, ще бъдат покрити и компенсирани.

Евтин репатрак. Ние сме добре известни с достъпните си цени на услугите. Това е резултат от дълга и успешна дейност. Постигнахме изключване на посредници, прозрачни и честни цени за транспорт. Договорът и цената за транспорт потвърждават нашето отношение към клиента и подход към работата.

Извършваме дейности при спазване на договора, работим на единни тарифи. Това ни позволява да поддържаме цената на услугите на постоянно ниво, да елиминираме поскъпването и появата на всякакви допълнителни плащания. Цената на услугата е известна на клиента предварително и няма да се променя в момента на плащане. Освен това ние сами извършваме всички етапи на евакуация, така че сме сигурни, че офертите са достъпни за заинтересованите шофьори. Потърсете професионална помощ, вместо да обмисляте проблема.

Как протича евакуацията на превозни средства от Пътна помощ в София?

След като шофьорът поиска Пътна помощ, диспечерът избира специални превозни средства според ситуацията.

  • Специален транспорт стига до клиента.
  • Ситуацията се преценява на място. Извършват се теглене, частично или пълно натоварване на засегнатия автомобил.
  • Транспортът се извършва по желание на клиента до желаното място.

Всички наши услуги се организират и предоставят готови. Няма нужда да плащате допълнително. Ще свършим работата както трябва от първия път. Ние разбираме и знаем от какво се нуждаят шофьорите и как да решим този или онзи пътен проблем.

Всеки, който иска да репатрира всякакъв транспорт без проблеми и притеснения, може спокойно да се свърже с нашата фирма Найденови Ауто, за да получи качествена услуга. В състояние сме да задоволим и най-взискателния човек, който избягва ненужните разходи по всякакъв възможен начин.

Обадете се на посочените GSM:  0878-424-097 / 0879-147-374 и да поискате всичко необходимо. Разполагаме с голям автопарк, което ни позволява бързо да реагиратме на обажданията.

Пътна помощ София – www.RoadHelp.BG
5/5 - (1 vote)

Коментари