Транспортирането на автомобили е сложен процес, който изисква професионална пътна помощ. Фирма Найденови Ауто разполага със специализирано оборудване и опитни служители, което гарантира безопасното и бързо транспортиране на превозни средства от всякакъв вид от София и областта.

Репатриране на нов автомобил от Автосалон е една от най-приятните услуги в нашата фирма.

Услугите за превоз на нов автомобил до различни градове най-често се използват от производители на автомобили, техните дилъри и частни предприемачи, които се занимават с транспортна търговия. Но има много причини, поради които обикновените хора се интересуват как да транспортират кола до друг град.


пътна помощ автомобил

Пътна помощ в София е готова да помогне при транспортирането на автомобил от всякакъв клас, ако собственикът има затруднения при транспортирането на превозни средства самостоятелно. Основните причини, поради които може да се нуждаете от помощта на специализирана фирма:

  • извозване на нов автомобил от автокъща;
  • транспортиране на автомобил след катастрофа или поради различни технически неизправности;
  • проблеми със здравето или документите на водача;
  • превоз на МПС, закупено с цел препродажба.

Предлагаме съдействие при организиране на превоз на автомобили:

  • доставка на автомобили до шоуруми;
  • проектиране на изложбени площи на различни места;
  • едновременен транспорт на няколко превозни средства.

Сред нашите редовни клиенти са представители на автомобили, управители на автокъщи, организатори на изложения, форуми, собственици на услуги за коли под наем. Наемането на автовоз е незаменимо и при превоз на автомобили от различни марки, джипове, лодки, моторни лодки, яхти, моторни превозни средства.

Цената на транспортната доставка зависи от няколко фактора:

Размери и състояние на автомобила.

Спешност. Спешните услуги винаги са на по-високи цени, така че е най-добре да резервирате рано, за да спестите пари.

Маршрут. Има някои от най-популярните маршрути, които се движат много често.

Километри при доставка.

Сроковете за доставка зависят от пътните и метеорологичните условия. Също така трябва да вземете предвид възможността за всякакви непредвидени инциденти. Но в нашата фирма работят опитни шофьори, които са проучили подробно маршрутите, познават техните характеристики, така че клиентите могат да бъдат сигурни в бързината на доставката и безопасността на своите автомобили.

Какви са основните правила при транспортиране на автомобили с репатрак от автосалон:

Всички теглещи камиони трябва да бъдат оборудвани със специални средства за фиксиране и блокиране на автомобила на платформата. Това включва: колани, противоплъзгащи маншони, клинове за колела.

Всички средства за закрепване трябва да са в добро състояние и водачът трябва да ги проверява преди всяко излизане с влекача.

Правила за товарене и разтоварване и транспортиране на автомобил с репатрак

Преди да започнете да товарите автомобила на платформата, е необходимо да сгънете външните огледала за обратно виждане. Също така трябва да съберете и фиксирате (може да се извади в багажника) всички обемисти предмети в купето, така че да не счупят стъклото при товарене.

Внимание! Платформата трябва да бъде наклонена под определен удобен ъгъл, но наклонът не трябва да надвишава 11 градуса.

Товаренето трябва да се извършва по такъв начин, че машината, след като е на платформата, да е най-малко на 80 см от всякакви повърхности.

Ако колата е в движение и може самостоятелно да влезе в платформата и да я напусне, тогава има и определени правила за този момент:

Невъзможно е да се движи на платформата със скорост;

На платформата колата трябва да е само на ръчна спирачка и на първа скорост. Ако машината има автоматична скоростна кутия, тогава нейният лост трябва да бъде поставен в режим „Паркиране“.

Забранено е транспортирането на автомобила с ключ в контакта, с водач или пътници вътре.

Внимание! Преди да започне извозването, както водачът на влекача, така и собственикът на превозвания автомобил трябва да се уверят, че са взети всички мерки за фиксиране на автомобила на платформата.

Когато шофирате, трябва да спазвате общите правила за движение по пътищата и да не превишавате разрешената скорост.

При спазване на всички тези правила можете да сте 100 процента сигурни, че транспортирането на автомобила с репатрак от автосалон ще бъде успешно.

5/5 - (1 vote)

Коментари