Както начинаещите, така и опитните шофьори знаят, че всичко може да се случи на пътя. Често повреда на транспорта, злополука поради нарушаване на необходимите правила за движение по пътя правят невъзможно по-нататъшното пътуване и евентуалната нужда от употреба на фирма за пътна помощ.

За бързото транспортиране до най-близкия сервиз е необходим репатрак.

Независимо от времето през деня и метеорологичните условия, фирмата за евакуация ще помогне за незабавно и своевременно да се транспортира дефектна кола до всяка точка на града.

Транспортирането на повреден автомобил се извършва по следните методи:

– товарене на автомобила (изцяло или частично);

– теглене (с помощта на кабел).

Фирма Найденови Ауто предлага услуга за евакуация на автомобили до адрес или до автосервиз. Разполагат винаги с налична техника, оборудвана с модерни тепвологии.

 Можете да поръчате услугата на един от основните видове влекачи денонощно:

– с лебедка и подвижна плоча;

– с управляван кран;

– с подемни съоръжения и закрепващи устройства.


Пътна помощ София

Характеристики на специалното оборудване

Репатракът с лебедка е най-популярен поради своето удобство, разумна цена и наличието на значително предимство пред кран-манипулатора. С помощта на гъвкав кабел, теглената кола може лесно да се натовари от всяка повърхност. Теглещ камион с кран ще стане незаменим и безопасен, ако трябва да натоварите колата след инцидент или ако попаднете в яма, канавка, снежна преспа. Този технически инструмент е способен на всякакви сложни случаи за зареждане.

Работата на Пътна помощ в София за евакуация на автомобили

Доста лесно е да се свържете с Пътна помощ. Необходимо е да се обадите на дежурния диспечер на посочения телефон GSM:  0878-424-097 / 0879-147-374, да съобщите местоположението си, да посочите марката на неизправното техническо оборудване и вашите лични данни.

След попълване на заявление, което ще отнеме само няколко минути, на адреса ще бъде изпратен репатрак с необходимата модификация, като се вземат предвид терена, пътните условия и естеството на неизправността на автомобила. По всяко време на деня камионът за теглене ще окаже помощ навреме, ще гарантира безопасността на транспортирания товар.

Коли под наем ще помогнат в случай на евакуация на автомобил при ремонт

Обадете ни се, ако вие или ваш близък сте претърпели инцидент или просто сте имали повреда на автомобила. Работим денонощно, операторите на фирмата ще приемат заявлението и ще изпратят камион за теглене на повикването възможно най-бързо. Нашите шофьори познават добре града, знаят как да се справят с теглич и могат да извадят колата ви от най-дълбоката канавка. Ние не се страхуваме от трудните задачи.

Автопаркът разполага с платформи за леки и товарни автомобили, специална подемна техника. Ние можем да транспортираме внимателно и ефективно, дори и най-скъпите марки автомобили. Ако проблемът е възникнал на магистралата, репатракът ще извози не само вашият автомобил, но и вас и вашия спътник.

Цената на тегленето ще зависи от:

– теглото и марката на автомобила;

– от разстоянието на транспортиране;

– от трудността при повдигане на автомобила върху платформата на теглещия камион.

Цената на транспортните услуги не зависи от празници, почивни дни и време на деня.

Ще получите всички необходими доказателства, че вашият автомобил е бил изтеглен от мястото на произшествието или повредата от наши служители.

Правим отстъпки за редовни клиенти и при превоз на автомобил на разстояние над 100 км.

По време на ремонта можете да използвате услугата коли под наем. Това е по-изгодно от използването на таксиметрова услуга, тъй като вие решавате за колко време да я наемете. Съвременните фирми за коли под наем следят разнообразието и техническото състояние на своите автопаркове.

5/5 - (1 vote)

Коментари