Доставка, монтаж, демонтаж и заверка на акумулатор на Ваш адрес в София.✔️

Обадете се и получете безплатна справка за подходящ акумулатор за Вашият автомобил още сега, имаме налични над 500 акумулатора на склад!

Пристигаме бързо с нужната техника и квалификация при Вас, замерваме, почистваме и откриваме евентуални проблеми по електрическата система.

 • Предлагаме експресна доставка за гр. София на Ваш адрес до 60мин.
Успешно доставени и поставени над 1700 акумулатора

Възползвайте се от нашите специални отстъпки от 35% за всички акумулатори предлагани от нас, без посредници директно от официалните вносители на марките!
Работим единствено с качествени марки акумулатори – Bosch , Banner, Exide и Gigawatt

ЦЕНА: от 39лв. за доставка и смяна на акумулатор на адрес в гр. София

Ние ще изкупим на място Вашият стар акумулатор!

Ще проверим Вашата електрическа система напълно безплатно!

Всички наши акумулатори пристигат с 2г. пълна гаранция!
 • Телефон за поръчка на акумулатор в гр. София – 0878-42-40-97

  Изпратете ни запитване за подходящ акумулатор и ние ще се свържем с Вас.
  Ще поставим специален електрически уред предотвратяващ евентуалната загуба на данни по време на подмяната!

  Денонощен онлайн магазин за акумулатори с доставка 24/7.

  Доставка и смяна акумулатор на място в София

  Понякога се случва акумулаторът на автомобила да се изтощи точно на пътя и не можете да продължите да шофирате, т.к колата ви няма да запали.

  Причини за повредата на акумулатора

  Причините за това са немалко – акумулаторът е изтощен, повреда, ненавременна смяна и т.н. Ако акумулаторът на автомобила е изтощен и неизползваем, няма да може да решите проблема с презареждане, ще трябва да го смените. За да диагностицирате това, ще трябва да посетите автосервиз, а за да стигнете до сервиза ще ви е необходим репатриращ камион на Пътна помощ, който ще извози автомобила.

  Пътна помощ Репатрак София - Доставка и смяна акумулатор на място в София  Можете обаче да постъпите и по другия начин – да се обадите на Пътна помощ в София, да поръчате автомонтьор, който на място да диагностицира точно причината за повредата и да смени акумулатора с нов. Нашите експерти незабавно ще ви доставят нов акумулатор за кола, ще го сменят и ще можете да продължите по пътя си.

  Доставяме нов акумулатор, който е подходящ за вашия автомобил. Ако нямаме подобен на склад, ние го поръчваме и купуваме според техническите параметри на вашия автомобил. Предлагат се оригинали и аналози. Ще вземем стария по Ваше желание за да го изхвърлиме на правилното място.

  Нашите експерти идват с цялото си техническо оборудване на мястото, където е спрял автомобила Ви и прави смяна (при закупуване на акумулатор, на клиента се предоставят нужните документации и гаранция 2г.).

  Как да поръчате доставка или смяна на акумулатор в София?

  • 1. Обадете се на нашия диспечер и споделете Вашето местоположение – точен адрес или GPS локация.
  • 2. Молим да посочите марката и модела на Вашия автомобил, за да можем да ви предоставим подходящ акумулатор
  • 3. Ако имате някакви допълнителни искания или се нуждае от нещо допълнително – уведомете ни, за да може нашият мобилен автосервиз да дойде с необходимата техника и инструменти.
  • 4. Диспечерът ще Ви каже прогнозния час на пристигане

  Техническата пътна помощ на пътя бързо ще пристигне на мястото, където е спряла колата ви и ще отстрани проблема професионално и за кратко време.

  Кога е необходима смяна на акумулатора на автомобила?

  Пътна помощ Репатрак София - Доставка и смяна акумулатор на място в София
  • Корпусът на батерията е повреден или замръзнал.
  • Слабо напрежение на клемите.
  • Колата не пали от първия път.
  • Батерията не се зарежда до правилното ниво.
  • Срокът на експлоатация, деклариран от производителя, е към своя край.
  • Лошо качество на акумулатора;
  • Повреда на акумулатора.

  Защо доставката и смяната на акумулатора на място трябва да поверите на професионалистите от Пътна помощ в София – фирма Найденови Ауто?

  • Наш екип ще демонтира Вашата сегашна батерия по професионален начин на Ваш адрес.
  Цена: 39лв.

  Имаме 10-годишен професионален опит и извършваме всичко качествено и без повреди.

  Идваме на мястото на повредата по всяко време – работим денонощно, седем дни в седмицата.

  Разполагаме с акумулатори и резервни части на склад.

  Сменяме акумулатори на място в София град и околностите.

  Правим проверка за изтичане при зареждането. Почистваме клемите, третираме ги със специална смес, която предпазва от корозия.
  Услугата е с гаранция за 12 месеца.
  След направената диагностика ако се окаже, че акумулаторът не е за смяна можем просто да извършим услуга „Подаване на стартов Ток“ със специализиран уред.

  Смяна на акумулатора на място – удобно и изгодно

  Поръчвайки акумулатор за доставка и смяна от нас, Вие ще спестите значителна сума. В обикновените магазини акумулаторите са по-скъпи поради търговския марж, който може да е 30-40%.

  Предоставяме на всеки клиент гаранционна карта от производителя на акумулатора. Ако искате акумулатор, закупен от конкретен магазин, моля, кажете ни за това, когато правите заявката. Наш служител ще закупи батерия по пътя и ще ви предостави касова бележка. Батерията ще ви струва същата цена като магазина.

  Колко струва доставката и смяната на акумулатора?

  Цената на акумулатор зависи от вносителите и нужният модел точно за Вашият автомобил. Най-добре е да се свържете с нас за да проверим конкретна цена, като монтажа и доставката, ще бъдат с уникална по рода си цена гарантирано.

  Работим с най-известните марки и вносители на акумулатори за България, предлагаме възможно най-голямите отстъпки от марките : Bosch , Banner , Gigawatt и се стремим да поддържаме винаги наличност от повечето видове и модели акумулатори.

  Стараем се да пристигнем на даден адрес в София до един час след потвърждаване на поръчката. А самият монтаж отнема между 5 и 30 минути, в зависимост от много фактори като „марка МПС, местоположение на акумулатора и др“.

  Цената е фиксирана – 39лв. Без значение местоположение, модел МПС и т.н. Като в тази цена получавате : 2 годишна гаранция на новият акумулатор, замерване на електрическата система и консумацията на ток, доставка и монтаж на Ваш адрес. И не на последно място използвате ~30% отстъпка от пазарната стройност на подходящият за Вас акумулатор.

  ЦЕНА: от 39лв. за доставка и смяна акумулатор на адрес в София

  Ние работим при най-изгодните условия! Обадете ни се на GSM:  0878-424-097.

  Пътна помощ услуги София от RoadHelp.bg

  Ние сме Вашата пътна помощ, която ще се отзове независимо какъв е проблема!

  Call Now ButtonОбадете се сега