Репатриране на силно пострадал автомобил от катастрофа в гр. София до специализиран сервиз за преглед и ремонт. Автомобила бе ремонтиран и върнат на клиента. Възползвайте се и вие от нашите услуги дне, ако няматв възможност да закарате на ход вашият повреден автомобил.  +359 878 424 097


Ден пореден с катастрофи :( - Пътна Помощ 24/7 RoadHelp.bg
Ден пореден с катастрофи 🙁 – Пътна Помощ 24/7 RoadHelp.bg
 1.  Пътна помощ – репатрак услуги на ТОП цени. От 30лв за гр. София. Превоз на всякакви МПС до 7т.

  Никой шофьор не е застрахован от това да закъса на пътя, затова ние сме на среща през цялото време!
  Ние сме фирма извършваща денонощна пътна помощ – репатрак услуги на топ цени.

  ОБАДЕТЕ СЕ БЕЗПЛАТНО ПРЕЗ УЕБСАЙТА НИ!

  Защо да държим толкова ниски цени?

  Защото работим на принципа “ по-добре повече и по – евтино, отколкото по-малко и по – скъпо“.

  Как се случва целият процес на репатриране на автомобили?

  Посещаваме ви на избран от вас адрес и час, след което качваме автомобила на наш репатрак, при нужда с лебедка.
  Следва репатриране на автомобила до избран от вас адрес и нейното разтоварване.

  Защо да изберете нас?

  • Защото сме пътна помощ с дългогодишен опит в бранша.
  • Защото работим на най-ниските цени за пътна помощ в България.
  • Защото знаем какво правим и как да го направим.
  • Защото сме екип от млади и мотивирани хора.
  • Защото сме бързи и идваме до 30минути (София).
  • Защото даваме всичко от себе си.
  • Защото влизаме в положение и оказваме помощ на шофьора.

  Извършваме авариен транспорт на : Мотоциклети, Автомобили, Джипове, Ванове , Пикапи, Бусове, Мотокари, Багерчета и всичко останало, което е до 5тона.Фирма „Найденови Ауто“ разполага с разнобразен автопарк, разполагаме с професионална „пътна помощ“ 7,5Т напълно хидравлична, снабдена с „вилици“ за репатриране на автомобили с скъсани гуми.Приветстваме ви да разгледате нашата галерия, където ще откриете всякакви ситуации в който сме помогнали на хора в нужда.

  Нашите цени за Пътна Помощ и Репатрак са едни от най-добрите на пазара!
  RoadHelp предлага висококачествени  услуги в най-кратки срокове.

  Извършвате ли ремонтни услуги на пътя?

  Може да извършим някои по-леки ремонти по автомобила ви на място като – подмяна или ремонт на аварирала гума, подмяна на автомасла, въздушни филтри, водни съединения, светлинни лампи, водни съединения, спирачни маркучи, ремъци, акумулатори, авторелета и други подобни.

  Какви са етапите при оказване помощ на пътя?

  Ние ще пристигнем при вашия аварирал автомобил  възможно най-бързо и ще опитаме да отстраним аварията на място – ако това е не възможно ще репатрираме превозното средство. Възможно е да качим автомобила ви и от вашия домашен адрес и да го превозим до автосериз за ремонт или автодиагностика. Когато автомобила е поправен или обслужен ще го доставим обратно до вашия адрес. За извършените авторемонтни услуги отговаря сервизната фирма.

  Спукана гума – подмяна на летни или зимни гуми!

  Нашата фирма Найденови ауто извършва подмяна на място на спуканата гума с наши инструменти. Извършваме поправка на място и я поставяме отново на автомобила ви. Предлагаме – напомпване на мека гума. Ако нямате резервна гума – ще извозим автомобила ви до вулканизатор. Предлагаме, подмяна на летни или зимни гуми.

  Осигурявате ли автомобилни резервни части на място?

  Може да ви доставим автомобилни резервни части, масла, филтри и ремъци на адрес или на място на изгодни цени за оригинални резервни части или пълноценни заместители.

  Репатрак фирмите ще помогнат на много шофьори, които са претърпели щети по колата, свършило е горивото или се е случило изненадващо хлъзгане извън пътното платно. Това са лоши моменти , но може да разчитате на нас.

  Фирмите  за помощ на повредени превозни средства ще ви помогнат както при лека повреда позволяваща ремонт на пътя, така и при по-сериозни повреди с нужда от преместване на  автомобила до автосервиз.

  В повечето случаи, повредените пътни превозни средства не трябва да се превозват до автосервиз – предлагаме бързо справяне с повредата на място.

  В случай, че повредата е по-тежка и не е възможно да се извърши ремонт на пътя, се осигурява транспортиране на автомобила до близък или желан от вас сервиз.

  Ако пътниците в повредения автомобил трябва да продължат  пътуването си – осигуряваме автомобили под наем или таксиметров автомобил за пътниците – за превозване до  определен адрес или комфортен хотел.

  Ако превозим колата ви до автосервиз – ще  ви информираме кога ще е готова и колко ще е цената за ремонта.

  В случай, че автомобила е пострадал много и не е възможно ремонтиране – ние може да откараме автомобила ви до автоморга.

  Когато ни се обадите трябва да ни предоставите точна информация – какви са проблемите по колата, как се получила неизправността, двигателя пали ли, гумите могат ли да се въртят,  приблизително какви са щетите по колата.

5/5 - (1 vote)

Коментари