Пътна помощ е цял набор от услуги, свързани с ремонт на автомобили, репатрак и нестандартни дейности, случващи се на пътя. Това могат да бъдат както услуги, свързани с доста сериозни видове работа, така и сравнително проста работа. Например, сложни видове работа може да бъде работа по шасито на автомобил, но сравнително прости видове работа може да бъде работа, свързана например с електричеството на автомобил, като смяна на електрически крушки и предпазители. Също така в сектора на услугите за пътна помощ има такова направление като: нестандартни видове работа на пътна помощ.

Какви видове работа са нестандартни?

За да разберем това, трябва да разберем какви видове работа са стандартни, тоест най-често срещаните. Стандартните типове работа на Пътна помощ са свързани с онези неизправности, които най-често възникват и това обикновено са проблеми, свързани със стартирането на двигателя. Проблемите, свързани със стартирането на двигателя, могат да бъдат разделени на няколко категории:

 1. Електрически системи на двигателя (Това включва основно системата за запалване и други електрически вериги);
 2. Електронни системи на двигателя (Това включва предимно контролния блок и различни сензори на двигателя, както и друго електронно оборудване);
 3. Горивна система на двигателя (Това включва горивна помпа, горивопроводи, система за впръскване на гориво и други);
 4. Механика на двигателя (Това включва самия механизъм на двигателя, тоест: блока на двигателя, коляновия вал, буталата, горната част на „главата“ на двигателя и други елементи на механизма на двигателя с вътрешно горене);

  Ден пореден с катастрофи :( - Пътна Помощ 24/7 RoadHelp.bg

Нестандартни видове работа на пътна помощ

На първо място, това е шасито на автомобила.

Проблемите могат да бъдат свързани както с колелата на автомобила (например пробиване на колело на пътя), така и може да има проблеми, свързани директно с елементите на шасито на автомобила, като например:

 • Лостове;
 • тихи блокове;
 • полюс на стабилизатор;
 • Амортисьори;
 • пружини;
 • И така нататък;

Също така нестандартните видове работа на пътна помощ включват работа, свързана с подмяна или ремонт на различни други части на автомобила. Например репатрак, смяна на крушки, смяна на крушки в осветителната система на автомобила. Изглежда проста операция, но в съвременните автомобили смяната на електрическа крушка се превръща в операция, изискваща знанията и уменията на специалист, тъй като състоянието на осветителните елементи на автомобила се следи от електрониката, а методите за инсталиране и демонтажът на крушки в различни съвременни автомобили е доста сложен, така че ако трябва да смените крушка, по-добре е да се свържете със специалисти по репатриране.

Пътна помощ

Пътна помощ 24 предоставя пълен набор от услуги за пътна помощ като част от услугата е нестандартна работа. Нашите специалисти са квалифицирани и имат много години опит в тази област и разполагат със специално оборудване и техника за професионален ремонт на двигател, трансмисия и шасито на автомобила.

За да се обадите на пътна помощ, можете да се обадите на тел.: 0878-424-097 или да използвате формата за обратна връзка в секцията Контакти.

5/5 - (1 vote)

Коментари