Повреда на автомобил на пътя е неприятна ситуация, но доста често срещана. В края на краищата дългият път е сериозно изпитание не само за човека, но и за автомобила, следователно при дълги пътувания се разкриват проблеми, които са невидими.

Какво да направите първо?

Първата стъпка не е да се паникьосвате, а да се примирите с вече случилото се. Това ще ви помогне трезво да оцените ситуацията и да вземете най-правилното решение.

Има следните опции в тази ситуация:

  • колата се развали в града;
  • повредата е настъпила на магистралата, далеч извън града;
  • инцидент по ваша вина;
  • повредата не е по ваша вина.

Всяка ситуация е различна и следователно решенията ще бъдат различни. В града всичко е просто: включете аварийните и се обадете на Пътна помощ и те ще предоставят репатрак за изтегляне. Ако познавате добре колата си и можете бързо да откриете неизправността, можете да го извършите сами. Особено ако проблемът е незначителен или просто трябва да смените износената част.

Много по-лошо е, когато колата се развали извън града.

Следователно има няколко възможности за решаване на този проблем:

  • разберете контактите на службата за евакуация и се обадете на репатрак за изтегляне;
  • поправете повредата сами;
  • изтеглете колата до най-близкия сервиз.

    репатриране

Лицензирана пътна помощ

Повредата на автомобила винаги е неприятен момент. И двойно неприятно, ако колата се развали по средата на пътя. Тази ситуация винаги тревожи водача. И често човек се паникьосва, какво да прави: обадете се на репатрак, техническа помощ на пътя?

Квалифицираната помощ от фирма Найденови Ауто, предоставена от нашите специалисти си има много предимства.

Тегленето на кола с кабел не е възможно във всеки случай. Например имате спукана гума, но нямате резервна гума. Или колата ви е с автоматична скоростна кутия и не пали в момента. Акумулаторът ви е изтощен, забравили сте да загасите лампата. Предоставяме услугата Доставка и смяна акумулатор на място в София. В такива ситуации изборът е между теглене и техническа помощ на пътя! Като се обадите за техническа помощ на пътя, подаване на ток, нашият специалист ще помогне да стартирате дори й дизелов двигател.

Техническа помощ на място от Пътна помощ в София?

Спестяваме Вашето време

В условията на задръствания, ние ще стигнем до вас бързо и ще отстраним проблема. Нашият специалист по ремонт и диагностика ще пристигне на определеното място в удобно за вас време.

Ние ви спестяваме пари

Техническата помощ на пътя включва диагностика, и отстраняване на повредата, ако е възможно. И в 95% от случаите повредата действително се отстраняват на място.

Нашият специалист гарантира най-малко точна и професионална автодиагностика. Ако не може да поправи колата на място, това означава, че се нуждаете от основен скъп ремонт. Знаейки причината за повредата, можете да я откарате с репатрак до най-близкия автосервиз.

Висококвалифицирани и опитни механици извършват диагностика и ремонт на автомобили. Намират бързо проблема и го отстраняват. Ако колата Ви се повреди на пътя, не се притеснявайте, потърсете услугите на Пътна помощ от нашите специалисти, обадете се на GSM:  0878-424-097 / 0879-147-374.

Нашите механици работят с почти всички видове немски, японски, корейски, френски, шведски, американски, китайски и руски автомобили.

5/5 - (1 vote)

Коментари