Услугите за пътна помощ и репатрак са незаменими в редица ситуации. Първият е, ако сте претърпели автомобилна катастрофа. Можем спокойно да закараме колата Ви за ремонт. Второто е, ако колата ви се е развалила и проблемът е трудно диагностициран на пътя. Ще трябва да бъдете теглени до механик, който може да извърши пълна диагностика на вашия автомобил.

Пристигаме на място в случай на неизправност на автомобила или каквото и да е превозно средство. Ние репатрираме автобуси, бусове, селскостопанска техника, строителна техника, мотори, яхти, ATV-та и други. Извършваме ремонт на място, ако е възможен. Ако това е невъзможно извозваме превозното средство до автосервиз.

Кога имате нужда от услугите  на Пътна помощ в София?

Услугите за пътна помощ в София са полезни, ако колата ви спре да работи и може лесно да бъде поправена. Типични примери са спукана гума, липса на гориво и изтощен акумулатор.

Услугите за пътна помощ ви помагат бързо да се върнете на пътя, за да не пропускате важните си срещи. Ако няма просто решение на проблема, тогава често и единствено решение е репатрирането на автомобила.

Защото предоставяме голям набор от услуги, като:

 • Репатрак;
 • Превоз на автомобили за регистриране до „КАТ София“ и „КАТ София-окръг“;
 • Превозване на автомобил  до сервиз с престой;
 • Доставка на гориво / антифриз / други консумативи във всякакви ситуации;
 • Подаване на ток;
 • Репатриране на идеалния подарък – нова кола;
 • Транспортиране на автомобили с една или повече спукани гуми;
 • Авариен транспорт на МПС с повреда по ходовата част;
 • Извозване на катастрофирали МПС;
 • Пътна помощ на затънали, закъсали, паднали в пропаст автомобили;
 • Доставяне на части за МПС (двигатели, шасита и други);
 • Извозване на застояли, корозирали МПС;
 • И други придружаващи услуги.


  Пътна помощ за изгорели автомобили

Теглене на автомобил

Тегленето е най-популярната ни услуга. Състои се от теглене на автомобила ви до безопасно място с помощта на влекач или репатрак. Ако неизправността във вашия автомобил не може да бъде отстранена по лесен начин, ние сме готови да го изтеглим до всяко място. В повечето случаи репатрираме превозните средства до най-близкия сервиз, за да може механикът да направи пълна диагностика. Тегленето е на разположение при заявка 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Помощ на пътя

Ако колата ви не стартира или има проблем по очевидна причина, като спукана гума или изтощен акумулатор, ние можем да осигурим помощ извън пътя, като например близо до вашия дом или работно място. Винаги се опитваме да решим проблема на място, ако е възможно, за да можете да се върнете към бизнеса си възможно най-бързо. Но ако това не е възможно, ние с удоволствие ще изтеглим колата ви. Помощ извън пътя е налична при поискване, когато и където имате нужда.

Помощ в случай на повреда

Нашата услуга за помощ при повреда винаги е готова да приеме вашата заявка, ако колата ви спре да работи по време на пътуването ви. Ние предлагаме ефективна и надеждна услуга, която ще ви помогне бързо да се върнете на пътя и да наваксате загубеното време, ако бързате за важно събитие или бизнес среща. Ако не можем да запалим вашия автомобил, може да се наложи той да бъде изтеглен до най-близкия сервиз.

Отпътуване на механик до мястото на аварията

Пристигане на място в случай на неизправност. Ремонтът на място ще бъде извършен във всички случаи, освен ако автомобила има гаранционни задължения и могат да бъдат нарушени.

Смяна на гума

Един от най-честите проблеми, които може да срещнете на пътя, е спуканата гума. Пътна помощ в София ще помогне, ако една или повече от вашите гуми са спукани. Ще изпратим опитен механик да смени безопасно колелото на пътя. Можем също да заменим колело в близост до вашата работа или там, където живеете. Услугата за теглене на автомобили също се предлага в цяла София и околностите, ако е необходимо.

Подаване на ток от външен източник

Ако акумулатора ви е изтощен и не можете да запалите колата си, предлагаме услуга – доставка и смяна акумулатор на място в София. Ще свържем изтощената батерия към външен източник предоставен от нас. Понякога може да се наложи напълно да смените акумулатора, но първо ще опитаме да го свържем към външен източник и да опитаме да заредим батерията.

Аварийно отваряне на автомобила

Ако трябва спешно да отворите заключен автомобил, услугата за спешно отваряне на автомобили може да ви помогне. Можем да помогнем, ако оставите ключовете си в заключената кола. Просто ни се обадете и ние ще изпратим квалифициран автоключар до вашето местоположение. Нашите специалисти винаги правят всичко възможно да не повредят ключалката и боята. Отваряме повечето модели от всички големи производители.

Доставка на гориво

Въпреки че тази ситуация рядко се случва, но спирането на автомобила поради липса на гориво може да бъде сериозен проблем. Това често се случва, когато не сте преценили точно количеството гориво, необходимо за определено пътуване. Ако сте заседнали, ние сме готови да помогнем. Нашата услуга за доставка на гориво ще достави бензин, дизел директно до вашия автомобил. Можем да доставим гориво до вашия автомобил, независимо къде е паркиран – на пътя, отстрани на пътя, близо до вашия дом или хотел.

Ключови предимства

 • Ясни и стабилни ценови тарифи;
 • Удобно приложение за смартфон;
 • Изключителни мерки за сигурност;
 • Стремим се да осигурим най-високо ниво на сигурност и надеждност.

Когато Ви се наложи спешна пътна помощ в София и страната

Ако имате нужда от спешна автомобилна техническа помощ, винаги можете да използвате услугите за ремонт и възстановяване на автомобила. Ние предлагаме репатриране на автомобили и пътна помощ, за да можете да продължите пътуването си възможно най-бързо и безопасно. Нашите услуги са достъпни 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

С нашите евтини, но професионални услуги за евакуация и ремонт, можете да се чувствате в безопасност на пътя. Ако колата ви се повреди или имате друг проблем, който може да бъде отстранен, винаги сме готови да помогнем.

Просто се обадете!  Ние ще направим останалото. Всички наши служители са професионално обучени и са щастливи да Ви предоставят първокласно обслужване. Можете да сте сигурни, че фирма Найденови Ауто ще се справят с всякаква сложност!

Разполагаме със собствен Автопарк. Извършваме транспортиране на автомобили с помощта на камиони, оборудвани с кранове, манипулатори, лебедки, закрепващи механизми и друго оборудване.

Пътна помощ услуги София

Лицензирана фирма за Пътна Помощ и Репатрак в София и страната.

5/5 - (1 vote)

Коментари