Всяка пътна, строителна и ремонтна работа изисква използването на тежка специализирана техника. Доста често се налага и транспортирането им от едно място на друго място. Нецелесъобразно е, икономически неизгодно и често е просто невъзможно да се извърши самостоятелно транспортирането на пътен валяк до дадено място. Ето защо такава услуга като транспортиране на пътни валяци и друга специална строителна техника е много търсена.

Не всички транспортни фирми разполагат със собствени камиони, тралове, влекачи или репатрак за голям тонаж. За да транспортирате валяк, най-доброто решение е да се обърнете към Пътна помощ в София, която разполага със специална техника за транспорт на валяци.

Професионален превоз и транспорт на валяци

Транспортирането на пътни валяци е важно, отговорно събитие. Само професионалисти, снабдени с всичко необходимо, могат да извършват тази дейност. Важно е да знаете всички основни правила за безопасност, изискванията на различните стандарти и разпоредби за този вид работа. Особено внимание трябва да се обърне на всички етапи от превоза на пътни специални превозни средства.

Изборът на техника и товарене (самостоятелно или с кран) е първият етап.

След това трябва да извършите висококачествени крепежни елементи. Използват се всички необходими мерки, за да се гарантира здраво фиксиране: спирачка, обувки, траверси между осите, монтажни скоби и специална тел.

Работниците трябва да знаят как да използват ръчните инструменти, да могат последователно и правилно да извършват натоварването.

Превоз на автомобили, мотори, строителна техника и др.

Какви са предимствата от транспортирането на валяци?

За да може транспортът да се извърши на професионално ниво, бързо и ефективно, нашата фирма Найденов Ауто е създала идеални условия, най-добрите в София и Софийска област. Безспорните предимства на фирмата ни включват:

  • Огромен практически опит в извършване на различни транспортни дейности ние сме готови да транспортираме всякаква тежка и специализирана техника;
  • Персонал от висококвалифицирани служители;
  • Оборудване за транспортиране, включително репатрак с платформа с ниско натоварване;
  • Ясна система за управление и доставката на специализирания товар.

Как да преместим валяка бързо и безопасно?

1. Перфектна организация в процеса на превоз на валяк от мястото на товарене до крайната точка – основно правило за нашата фирма. За да изпълним бързо и ефективно поръчката, да осигурим професионално транспортиране на пътната техника, ние предлагаме следната процедура за взаимодействие:

Бърза и евтина доставка на валяци от Найденови Ауто

В Найденови Ауто работят висококвалифицирани опитни специалисти, шофьори, което ни позволява да извършваме транспортна работа на високо ниво. Приятелски сплотен екип, професионална техника и с персонал, е готов да изпълни поръчка от всякаква сложност, за да осигури доставката на валяк в точното навреме на точното място.

Как работим?

След подписване на придружаващите документи, товарът е готов за извозване.

Ако се интересувате от превоз на пътни валяци или други извънгабаритни товари, моля, обадете се на посочените на страницата телефони:  0878-424-097 / 0879-147-374 или използвайте онлайн формуляра за да попълните заявление. По-нататъшното сътрудничество включва следните етапи:

  • Планиране на доставката: специалистите определят маршрута и обхвата на товара, избират подвижния състав;
  • Сключване на договор за превоз: клиентът се съгласява с условията за доставка на техника и заплащане на услугите;
  • Изпраща се специалист на място: измерва пътния валяк, определят параметрите на извънгабаритите;
  • Подготовка за транспортиране: разработва се и се съгласува схема за товарене, избират се необходимите крепежни елементи;
  • Ролково товарене: машината се монтира на платформата с помощта на автокран и се фиксира с крепежни елементи.

Транспортният маршрут се извършва в съответствие с документите, които установяват:

– транспортни показатели;

– условия за превоз на извънгабаритни товари;

– права и задължения на страните, участващи в превоза на извънгабаритните товари;

– други условия за транспортиране на валяци.

При разработването на маршрут трябва да се осигурят резервни опции, тъй като транспортирането на валяци трябва да се планира, вземат се предвид вероятностите за преминаване по определени участъци от маршрута. Всеки етап от маршрута се съгласува с различни организации. Това се прави с цел получаване на разрешения.

По време на транспортирането на валяци могат да възникнат следните нарушения:

– неправилно оформени документи за превоз на обемисти и тежки товари;

– несъответствие между параметрите на извънгабаритния товар, посочени в разрешителното, и действителните параметри на извънгабаритния товар;

– повреда при транспортиране на валяка;

– разрушаване на мостови конструкции;

– неправилно фиксиране на валяка на платформата.

Направете правилния избор, скъпи клиенти!

Гласувайте за статията:

Коментари