Евакуация на специална техника

Бързо, безопасно и на добра цена!

Не е тайна за никого, че необходимостта от транспортиране на специална техника непрекъснато се увеличава. Просто погледнете темповете на растеж на строителни обекти на големи фирми или частни предприемачи. Услугите за евакуация, с помощта на които всяка техника, както и тежки и извънгабаритни товари, могат да бъдат доставени възможно най-бързо, удобно и евтино до всеки обект.

Специална товаро-разтоварна техника е свързана с различни области на живота в съвременните градове, поради тази причина транспортирането й е също толкова популярна услуга.

В повечето случаи такава специална техника се използва в пътното и градското строителство, а евакуацията й се извършва с Репатрак и специални платформи.

В големите строителни обекти е невъзможно без такава специална техника, като самосвали, товарачи, бобкат, камиони и други. С помощта на тази техника се транспортират строителни материали, почистват се райони, поддържат се строежи, пътища. С тях се ускорява работата, без да се губи работното темпо.

Много от съществуващите в момента строителни фирми използват специална техника като я наемат, за да спестят пари. Но за да я получат трябва да бъде транспортирана до обекта с Репатрак.


превоз за бобкат

Имайте предвид, че всяко товарно превозно средство се нуждае от поддръжка, но все някога се поврежда, така че евакуацията на техниката се налага много често.

Репатриране до сервиз, където ще бъде изяснена причината за повредата. Пътна помощ в София разполага с всичко необходимо за повдигане, натоварване на най-тежките видове специална техника.

Разполагаме с GPS навигационни системи, благодарение на които можете да намерите автомобили на всяко място, за да извършвате транспорта. Превоз на специална техника в София и областта е нашата специалност. Ние ще помогнем да извършим евакуацията на специалната техника на разумни и достъпни цени.

В зависимост от местоположението, цената може да варира, но тези тарифи са приложими в рамките на града и най-близките райони. Може да получите информация на сайта на фирмата: roadhelp.bg или да се обадите на телефоните: 0878-424-097 / 0879-147-374. Работим за вас денонощно, седем дни в седмицата и през почивните дни.

Какво е важно да се вземе предвид при транспортирането на специалната техника?

Имайте предвид, че евакуацията на превозните средства може да се извърши в по два различни начина. Товаренето се извършва изцяло или частично.

Първият вариант е по-сигурен и надежден. Това премахва възможността да се появят нови повреди по специалната техника при транспортирането им до мястото на ремонта.

Пълно натоварване се извършва, когато специалната техника е напълно неизправна, тоест не може да се движи на собствен ход.

Транспортирането на специалната техника се различава от транспортирането на леки автомобили. Това изисква специално обучение на специалисти, допълнителни инструменти, товароносимост на платформата на влекача.

Ако решите да използвате специализирана услуга за транспортиране на специална техника, тогава е полезно да знаете какво предлага фирмата:

Пътна помощ в София идва навреме и по всяко време, независимо дали е ден или нощ.

Анализират случая, и според обстоятелствата предлагат най-доброто решение за репатриране.  

Предлагат най-добрата техника за транспортиране: манипулатори, автоматични лебедки, набор от здрави кабели и други компоненти, които са необходими за работа, и които трябва да присъстват в съвременните влекачи

Доверете се на професионалистите и ще получите нужния си товар или транспортиране, както и превоза на всякаква извънгабаритна техника, в желания срок.

Надеждност, точност е нашето кредо

Работейки с нас, Вие ще получите индивидуален подход, надежден партньор и най-изгодни условия за сътрудничество. Ние ви помагаме да подготвите съпътстващата документация или ви консултираме! При транспортиране на различни видове специална техника отговорността за безопасността е изцяло наша. Поръчката се извършва в рамките на сключения договор, доставката на специалната техника се извършва в посоченото от клиента време.

Доверете се на професионалистите на Пътна помощ в София на фирма „Найденови Ауто“ и ще получите нужния си товар или транспортиране, както и превоза на всякаква извънгабаритна техника, в желания срок. Ще бъдете доволни и спокойни, че ще бъде доставена навреме и на мястото, посочено от вас!

БЛОГ – ПЪТНА ПОМОЩ Репатрак RoadHelp.bg
Пътна помощ София, Репатрак София – 24/7, за София и страната.
Тел.: +359 878 424 097
ИМЕЙЛ: info@roadhelp.bg


5/5 - (1 vote)

Коментари