Днес никой не е имунизиран от проблеми на пътя. Това не зависи от състоянието или годината на производство на превозното средство. Лош път, пиян или неопитен шофьор в насрещното движение, лоши метеорологични условия – всичко това може да доведе до инцидент. В този случай е просто необходимо да имате под ръка телефонния номер на Пътна помощ в София.

Фирма Найденови Ауто предлага услуги по изтегляне по всяко време на деня и нощта.

Като собственик на автомобил е важно да контролирате пътната обстановка. Понякога това става невъзможно поради внезапното блокиране на колелата.

Причините за блокиране на колелата могат да бъдат следните:

  • Алармата е блокирана;
  • Пътнотранспортно произшествие.

Често в случай на внезапна повреда е опасно транспортирането на колата с помощта на въже или теглещ кабел. Например, ако:

  • Двигателят или трансмисията са се повредили;
  • Спирачната система е дефектна;
  • На тъмно фаровете и светлините за паркиране са повредени.

В случай на горните проблеми, репатракът е незаменим помощник на пътя. Нашият теглещ камион е готов да ви помогне денонощно във всяка област на София и околностите.

Репатракът е най -безопасният начин за транспортиране на автомобили. Услугите на теглещ камион могат да се използват и от начинаещи шофьори, които искат безопасно да транспортират новата си кола от автокъща до гараж през натоварените часове.

Какви са нашите предимства при използване на услугите ни?

Бърза доставка на кола.

Катастрофите в час пик се превръщат в истинско бедствие за градския транспорт. Участниците в произшествието понякога трябва бързо да отстранят колите от пътя. Ако колата е сериозно повредена и неподходяща за употреба, пристигането на репатрак е най-добрия вариант. Нашият теглещ автомобил ще пристигне след 30 минути.

Професионализмът на персонала.

Служителите на фирмата ще извършват товаренето и разтоварването на превозното средство възможно най –точно и безопасно.

репатрак за бус

Индивидуален подход при всяка услуга.

Нашите специалисти са готови да предложат помощ дори при решаване на нестандартни проблеми, а наличието на GPS-навигатор ще позволи на специализирани превозни средства да пристигнат навреме до всяка точка в града и областта.

Денонощна услуга.

Можете да използвате услугите на нашия теглещ автомобил ежедневно и денонощно!

Разполагаме с техници, механици и шофьори с голям опит – всичко това ни позволява да предоставяме на клиентите си бърза и висококачествена пътна помощ.

Ако по-рано за Вас е било проблем да поръчате пътни услуги, сега е лесно да го направите – запишете нашия номер в телефонния си указател.

При обаждане на телефоните: 0878 424 097 / 0879 147 374, може да поръчате пътна помощ до посочения адрес. В рамките от 15 до 40 минути специалист от фирмата ще натовари колата ви на платформата.

5/5 - (2 votes)

Коментари