Какво да направите, ако колата ви попадне в трудна ситуация на пътя, а именно колелата й са изкривени и деформирани? Притесненията дали в този случай репатрак ще успее да вземе колата ви са съвсем естествени. Как да действате правилно? Също така – какво да очаквате, когато колата е с изкривени колела.

Какво да направите, ако колелата на колата са изкривени?

Преди да разберете дали репатрак ще вземе колата ви, важно е да разберете какво да правите в случай на усукани колела:

     1. Запази спокойствие. Първата стъпка във всяка трудна ситуация на пътя трябва да бъде да запазите спокойствие. Паниката може само да влоши нещата.

     2. Оценете ситуацията. Опитайте се да оцените ситуацията и да определите колко сериозно е положението на вашия автомобил. Разберете дали можете да разрешите проблема сами или имате нужда от пътна помощ.

     3. Обади се на пътна помощ. Ако не можете сами да се справите с проблема, обадете се на репатрак за спешна помощ.

Пътна помощ и репатрак

Ще вдигне ли репатрака кола с изкривени колела?

Въпросът дали камионът за теглене може да вдигне колата ви с деформирани колела тревожи много хора. Отговорът на този въпрос зависи от редица фактори:

     1. Политика на фирмата за теглене. Някои фирми може да откажат да вземат автомобил с изкривени колела поради риск от повреда на автомобила или технически затруднения.

     2. Състоянието на автомобила. Ако колата ви е в транспортно състояние, тогава репатрака най-вероятно ще може да я вземе, въпреки усуканите колела.

     3. Наличие на механизми на платформата на репатрака. Някои теглещи камиони имат специално оборудване и механизми. Те със сигурност им позволяват безопасно да повдигат и транспортират превозни средства с деформирани колела. Пътна помощ на фирма Найденови Ауто разполага с автопарк с обслужващи професионални пътни помощи и репатраци. Техниката е поддържана и винаги е в перфектен вид и отлично техническо състояние.

Мисията на пътна помощ Найденови Ауто е денонощно да са на линия и да могат да откликнат на всеки един сигнал за помощ.

Какво да направите, ако колелата са изкривени?

За да увеличите шансовете репатрак да успее да вземе колата ви, трябва да следвате тези указания:

     1. Потърсете помощ от професионалисти. Най-добре е да потърсите пътна помощ от професионална и лицензирана фирма. Обикновено тя има опит в справянето с подобни ситуации и квалифицирани работници, които без проблем ще натоварят и извозят автомобила ви с дефектни или изкливени колела автомобил.

     2. Подгответе автомобила си за евакуиране. Ако е възможно, подгответе автомобила си за възстановяване, като го направите достъпен и безопасен за транспортиране.

     3. Обсъдете ситуацията с влекача. Преди да повикате влекач, обсъдете ситуацията с него. Проверете дали той може да вземе колата ви.

В заключение:

Ако имате нужда от пътна помощ при транспортиране на автомобил с разместени колела, важно е да се свържете с професионалист. Те ще ви помогнат да оцените ситуацията и да предприемете необходимите стъпки за безопасно и ефективно транспортиране на вашия автомобил.

Заложете на професионалистите!

Пътувайте безопасно!

Спазвайте правилата за движение!

5/5 - (1 vote)

Коментари