Едни от най-скъпите за поддръжка са състезателните коли. Колкото по-висока е мощността, толкова по-голям е разходът на гориво. Следователно такива превозни средства е почти невъзможно да се видят по магистралите. Това не са просто скъпи превозни средства, те имат специален дизайн и визия.
Пътна помощ на фирма Найденови Ауто гарантират качествена и сигурна доставка на спортни автомобилите от този тип.

Репатрак за спортни коли – кога е необходимо да се извика?

Платформата за спортни автомобили е модерно специално оборудване, предназначено специално за спортни автомобили с нисък просвет. Транспортирането на този деликатен товар е търсено не само при транспортиране на оборудването до друг град за участие в състезание, но има и неприятни ситуации като:
злополука;
неизправност.

Спортни автомобили
Услугата е търсена и в случай, че е необходимо да транспортирате автомобила от един град в друг, може да има няколко причини, например покупка.
Една от най – приятните услуги на нашата фирма е доставка на автомобил – подарък до адрес или покупка на нов автомобил!
Защо е полезна тази услуга за собствениците на спортни автомобил?
Превозът на спортни автомобили изисква изключително професионален подход. Във фирма Найденови Ауто ще го намерите на всеки етап – от приемане на заявката до разтоварване на автомобила на посочен от клиента адрес. В персонала на фирмата работят опитни шофьори. В автопарка разполагат с надеждни теглещи камиони на спортни автомобили винаги са готови да тръгнат при подадена заявка.
Какво предлага пътна помощ в София на клиентите:
• ефективност на изпълнение на услугата;
• работа денонощно.
Фирмата работи седем дни в седмицата и празниците, можете да поръчате както спешна услуга, така и поръчка на репатрак в определен час. Първият случай е свързан с извънредни ситуации – авария или неизправност, вторият – планирано събитие.

Как да се поръча пътна помощ за спортен автомобил?

Спортният автомобил се доставя точно в посочения час, в добро състояние и отговаря на изискванията за безопасност. Специалистите гарантират бърза доставка на вашия спортен автомобил до адрес.

За да направите поръчка за извозване на спортен автомобил, просто се обадете или вижте формата за кандидатстване на уебсайта.
Свържете се с нас по всяко време на GSM: 0878-424-097 / 0879-147-374, диспечерът ще ви помоли да кажете причината за обаждането и да отговорите на няколко въпроса:
• марка на спортния автомобил
• общо състояние на автомобила: след катастрофа или в движение.
Веднага след получаване на заявката, екип ще тръгне към Вас. На място експертите ще оценят характеристиките на територията за безопасно натоварване на спортния автомобил. Служителите работят по определен алгоритъм, всички действия се проверяват и координират. Машината е здраво закрепена към платформата. Благодарение на високия професионализъм на шофьорите, спортната кола ще се транспортира без повреди по каросерията.
На нашия уебсайт можете да разберете цените за автомобили от всякакъв клас. И още един плюс: ние сме готови да ви предоставим репатрак денонощно без допълнителни такси. Цените ни са конкурентни и достъпни.
Трябва да транспортирате спортна кола? Обадете ни се, винаги сме щастливи да помогнем във всяка една ситуация.

5/5 - (1 vote)

Коментари