Пътна помощ услуги София от RoadHelp.bg

Ние сме Вашата пътна помощ, която ще се отзове независимо какъв е проблема!

Ремонт на пътя – какво трябва да знаете, ако ви се наложи?

За да поръчате спешни ремонти на пътя, използвайте услугата на Пътна помощ в София. Специалистите са готови да отговорят на обаждането Ви денонощно на всеки адрес, за да диагностицират автомобила или да отстранят повреда. Ако не е невъзможно да се отстрани неизправността на място, специалистите ще организират евакуацията с репатрак на автомобила до определеното от вас място или сервиз.

Кога имате нужда от техническа помощ на пътя?

Специалистите от фирма за Пътна помощ – Найденови Ауто често помагат на шофьорите, които се срещат с проблеми на пътя. По време на движението възникват различни видове проблеми, които трябва да бъдат отстранени възможно най-бързо за да продължите по пътя си.

Най-честите причини са следните:

 • двигателят на автомобила не стартира;
 • алармата е повредена и няма как да се отвори колата;
 • бензина е свършил;
 • изтощен акумулатор;
 • счупен ключ за запалване;
 • спирачната система е повредена или скоростната кутия избива.

Ако откриете такива проблеми, не се опитвайте да ги отстраните сами. За да ги поправите спешно тези повреди, можете да се обадите на Пътна помощ в София, която работи денонощно.

Ремонтът на автомобили на пътя се извършва от професионални механици, които са добре запознати с всички характеристики на превозното средство и могат да извършват спешен ремонт. Майсторите работят еднакво добре с автомобили, камиони, бусове и други превозни средства.


Пътна помощ София

Фирма за Пътна помощ в София предоставя следните услуги:

Освен това специалистите са готови да доставят бензин и дизелово гориво до всяка точка на пътя, ако не сте изчислили разхода на гориво. Специалистите доставят бензин и гориво от всякакъв вид в най-кратки срокове.

Ако откриете някакви външни звуци, миризми по време на шофиране или забележите неправилна работа на системите на автомобила, по-добре е незабавно да спрете колата и да се обадите на Пътна помощ. Не забравяйте, че ако продължите да шофирате с повреден  автомобил е животозастрашаващо.

Пристигайки на посочения адрес на пътя, механикът ще извърши първоначална диагностика на автомобила, за да определи причината и вида на неизправността. Ако повредата не е сериозна, специалистът ще може да извърши ремонта на място. Ако се открият сериозни проблеми, той ще организира евакуацията с репатрак и подходящата платформа до най-близкия автосервиз или до посочения от вас адрес.

Специалистите са готови да извършат спешен ремонт до всяка точка на град София и Софийска област.

Цените за обслужване варират. Цената за поддръжка зависи от:

 • сложност на ремонта;
 • модел автомобил;
 • необходимостта от смяна на резервни части (цена на частите;)
 • вид разбивка;
 • необходимостта от евакуация и други услуги.

Цената за доставка на бензин се формира от цената на самото гориво и куриерските услуги. Специалистът ще посочи крайната цена на услугите след диагностициране на автомобила и определяне на повредата.

Как може да направите поръчка?

За да поръчате спешни ремонти на пътя, попълнете контактна форма в уебсайта или се обадете на посочените телефонни номера GSM:  0878-424-097 / 0879-147-374. Посочете местоположението си, марката на автомобила и възможните причини за повреда. Специалистите на Пътна помощ са готови спешно да пристигнат до посочения адрес в София и региона, и ще се свържат с вас.

5/5 - (1 vote)

Коментари