Днес на всеки водач е силно препоръчително да има телефон на пътна помощ, дори преди да е необходима. Тук принципът е същият като при спасителната служба – колкото по-бързо намерите телефона, толкова по-малко щети ще получите, защото ако колата се преобърне в канавка, спре по средата на пътя или падне във водата, цената на ремонти и възстановяване ще зависи от скоростта на вашите действия. В допълнение, премахването на повредено превозно средство от натоварена магистрала или кръстовище значително подобрява безопасността на движението. Нашата фирма пътна помощ – RoadHelp реагира своевременно на всяка заявка и работи 24/7.

За да изберете услуга на пътна помощ, обърнете внимание на следните фактори:

Цена. Всички цени трябва да са публично достъпни директно на уебсайта на компанията.

Собствен автопарк. Фирмата разполага със специално оборудване, така че техните камиони за репатриране работят безупречно. Също така е важно да се обърне внимание на броя на моделите, тъй като различните ситуации изискват различни теглещи камиони.

Наличие на допълнителни услуги. Можете също така да поръчате услуги от пътна помощ, ако воланът ви е заключен, имате нужда от малка техническа помощ и някои други ситуации.

Изберете ни, за да транспортирате колата си не само безопасно, но и изгодно. Нашето специално оборудване е произведено в съответствие с най-високите стандарти и се поддържа в автопарк под наблюдението на опитни специалисти. Механиците тестват автомобилите своевременно, което гарантира ефективността и безопасността при всяко пътуване.

Моля, имайте предвид, че работим денонощно, а също така разглеждаме всяка поръчка индивидуално и пристигаме на място възможно най-бързо. Обадете се на мениджърите на телефонния номер  0878-424-097, за пътна помощ или да зададете въпрос.

Пътна помощ София

Как да изберем Пътна помощ?

С увеличаването на броя на автомобилите по пътищата често възникват ситуации, когато по определени причини превозното средство е лишено от възможността за по-нататъшно самостоятелно движение.

Това може да е механична повреда, проблеми с двигателя, блокиране на колелата или дори просто влизане в канавка – но никога не се знае какво може да се случи!

Критерии при избор на репатрак услуга

Най-добрият вариант е незабавно да се свържете с вече доказана пътна помощ, чиято ефективност вече сте проверили и телефонният номер е записан в секцията за контакти на вашия мобилен телефон. Ако нямате опит в работата с услуги за евакуация, трябва предварително да имате няколко надеждни контакта в бележника си, като вземете предвид основните критерии за подбор.

Важно е да се вземат предвид няколко ключови фактора. Едно от най-важните неща е фирмата да има достатъчно опит на пазара. Важно е да прочетете отзивите на приятели, съседи или просто тези, които са успели да използват помощта на тази организация – те могат да бъдат намерени на официалните уебсайтове.

Препоръчваме Ви да изясните следните подробности:

  • колко бързо се отговаря на повикването;
  • в какво състояние е било евакуационното оборудване;
  • колко струва предоставената услуга;
  • Колко професионално са извършени товаренето и транспортирането.

Не трябва да пренебрегвате информацията дали диспечерите и шофьорите на камиони, които са отговорили на обаждането на клиента, са били учтиви.

Така че, ако времето за пристигане на мястото на инцидента надвишава половин час, препоръчваме да не използвате услугите на такава фирма. Днес пътна помощ разполага с  достатъчно количество специално оборудване за всички случаи (плъзгаща се платформа, лебедки, кран), винаги трябва да е технически безупречен. Сериозните фирми предоставят гаранции за безопасността на транспортираното превозно средство и предвиждат в договора клауза за обезщетение за щети в случай на евентуална повреда, възникнала по пътя.

Цени за услуги – ценоразписите могат да бъдат намерени на официалните сайтове на фирмите, НО изчислението на крайната цена ще бъде направено само след преценка директно на място и като се вземе предвид информацията, предоставена от клиента по телефона относно техническите характеристики на автомобила, местоположението му, естеството на повредата.

Сред другите показатели, показващи надеждността на фирмата, отбелязваме следното:

  • 24/7 работа без празници и почивни дни;
  • безспорно качество на предоставяните услуги;
  • компетентна методология за ценообразуване.

Обадете се на пътна помощ в София!

Фирмата отговаря повече от всички гореизброени критерии.

Имат богат практически опит в областта на евакуацията на автомобили.

Благодарение на богатия автопарк, техниката е разнообразна, винаги изправни, надеждни и безпроблемно превозват леки и товарни автомобили.

Гарантират пристигане на място в най-кратък срок. Поемат пълната отговорност за повереното ни превозно средство, специално оборудване и ATV при транспортирането му.

Сега знаете как да намерите качествена услуга на пътна помощ? Избягвайте ненужните проблеми – Доверете се само на професионалисти!

5/5 - (1 vote)

Коментари