Повреди или неизправности на автомобила могат да възникнат внезапно, не са изключени и инциденти. Ето защо съвременните шофьори често се сблъскват с трудности на пътя и необходимостта от Пътна помощ и техните услуги за теглене е незаменима.

Когато възникнат проблеми на пътя, служителите на евакуационната фирма Найденови Ауто са готови да помогнат и да доставят колата до желаната точка: до автосервиз или до паркинг.

Можете да сте сигурни в безопасността и сигурността на вашия автомобил, тъй като автопаркът на Пътна помощ в София е оборудван само с надеждна и специална техника и допълнително оборудване, което се обслужва от квалифицирани специалисти. Това гарантира, че няма да бъдат повредени превозните средства по време на процеса на евакуация.

Кога трябва да използвате репатрак?

Списъкът със ситуации, при които е необходим репатрак за теглене, включва следните случаи:

  • ако е настъпило пътнотранспортно произшествие и колата не може да отиде до мястото за ремонт или временно паркиране;
  • в случай на сериозни повреди и неизправности в работата на превозното средство, когато то не може просто да бъде теглено до дома или до сервиз и не могат да се откажат от услугите на теглич;
  • когато трябва внимателно да транспортирате автомобила до определен адрес;
  • ако е необходимо да се доставят нови автомобили до автокъщата;
  • в случай на превоз на полуремаркета до мястото на тяхното натоварване или разтоварване;
  • превоз и регистрация на МПС в КАТ;
  • и други.

Софийската Пътна помощ предлага на клиентите само висококачествено обслужване, достъпни цени и гаранция за уважение към евакуираните превозни средства.

Цената на услугата за репатриране се влияе от обема на работа и сезонността, но във всеки случай цената остава на приемливо ниво. Плащането може да се извърши по всеки удобен начин.


Денонощна пътна помощ София

Бърза евакуация по всяко време

Нашата специална техника е оборудвана с модерно оборудване, използвано за товарене, както и всички необходими крепежни елементи. За максимална безопасност при транспортиране на превозни средства, страните и задната част на каросерията на влекачите са допълнително подсилени.

Ако е възникнала неизправност в превозното средство през нощта и спешно са необходими услугите на репатрак, не е нужно да чакате сутринта. Просто ни се обадете!

Работите по извозване на автомобили могат да се извършват по всяко време на денонощието. За това специално оборудване е с осветителни устройства, благодарение на които е удобно да се извършва евакуация през нощта.

Понастоящем модерните технологии за репатриране позволяват на шофьора да остане в колата по време на нейното транспортиране. Тоест водачът може да бъде на топло, ако не застрашава здравето или живота му. Ако повредата на автомобила не е много сериозна, тогава нашата фирма предоставя услугата – ремонт на място, без да е необходимо да изпращате колата в сервиза.

Имате ли нужда от теглене с Пътна помощ в София? Просто ни се обадете!

Повечето повреди на автомобили се случват през зимата. Това се дължи на преохлаждане на двигателя и непредвидени ситуации поради променливо време. Но услугите на репатрак в София могат да бъдат необходими за собствениците на автомобили през всеки сезон. Следователно оборудването за евакуация не е бездействащо, а превозните средства се транспортират целогодишно без празници и почивни дни.

Ако искате да сте абсолютно сигурни, че ще получите 100% качествени услуги, тогава се свържете с нашата фирма за репатриране. Своевременно ще пристигнем на посочения адрес, ефективно и точно ще извършим евакуационна работа.

Доверете се на професионалистите за грижата за Вашият автомобил!

5/5 - (1 vote)

Коментари