Tuning.bg Tuning Show 2018

Tuning Show 2018 – Тунинг шоуто организирано от Tuning.bg, ще се проведе по традиция на 16 и 17 юни. Мероприятието ще се проведе във Интер Експо Център София на площ от 8 000 кв.м.. Гаранция за адреналин, сексапил, красиви машини, забавление! Не пропускайте!

Ще участват над 200 автомобила и мотоциклети в няколко категории: цялостен тунинг, състезателни, суперкар, офроуд и аудио.

Не пропускайте единственото по рода си шоу в България!

А ако някой се нуждае от превоз на неговия автомобилза шоуто, нека се свърже с нас 🙂

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ==> ТУК <==.  АКО ПРИТЕЖАВАТЕ АВТОМОБИЛ С КОЙТО ЖЕЛАЕТЕ ДА УЧАСТВАТЕ НА СЪБИТИЕТО, МОЖЕТЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ ОТ ==> ТУК <==

Програма на събитието:

09:30 – Начало на шоуто за посетители

Цена на билета: 10лв/ден закупуване на място от касите

Контакти за записване:
0889090066
admin@tuning.bg


ПЪТНА ПОМОЩ БЛОГ

Възползвайте се и вие от нашите услуги, Освен VIP киленти и много други се довериха на нас. Някои от институциите и фирми в България, които ни се довериха: Метро, НСО, МВР, Много Rent A Car фирми, АПИ и много други.

Пътна помощ, Репатрак, Roadside assistance – Towing car services Bulgaria, за София и страната 24/7, най-ниски цени в бранша! Над 10 години опит. Репатриране на повредени, катастрофирали или транспорт на автомобили, джипове, бусове, мотори и други от А до Б. Без скрити такси. Лицензирана фирма, издаваме фактури.

Тел.: +359 878 424 097
УЕБСАЙТ: https://roadhelp.bg
ИМЕЙЛ: info@roadhelp.bg

пътна помощ софия

5/5 - (2 votes)

Коментари