Chevrolet Blazer възкръсва!

Chevrolet Blazer
Блейзърът се очаква да бъде пуснат в продажба от 2019 г. в три варианта – базов RS и Premier.

ATLANTA – General Motors, насочена към повече печалби в процъфтяващия американски пазар за автомобили, възкресява възхитителната реликва Chevrolet Blazer като технологичен, но спортен кросоувър.

Новият Blazer, който последно е произведен през 2005 г. като SUV на годината, ще бъде пуснат на пазара между компактния Equinox на Chevrolet и големите кросоувъри Traverse – които също бяха променени и обработени за 2018 г.

Американските потребители мигрират от автомобили към кросоувъри. Chevrolet се надява да улови повече от тези купувачи, предлагайки друга иновации в този ключов сегмент, доминиран от Honda, Ford Edge, Nissan Murano, Hyundai Santa Fe и Subaru Outback.

От 2013 г. до 2017 г. американските продажби на средни кросоувъри са се увеличили с 24%, според Automotive News Data Center. Секторът се е увеличил с 4,4% през първите пет месеца на 2018 г. Би следвало тези данни да са голяма възможност за новия Chevrolet Blazer

Chevrolet Blazer възкръсва! - Репатрак 24/7 RoadHelp.bg
Chevrolet Blazer възкръсва! – Репатрак 24/7 RoadHelp.bg

Новото оформление ще покаже класа и стил, освен това ще се даде свобода на потребителите за леки промени по решетката например…

Петте пътнически кросоувъра са проектирани в съответствие с последните актуализации на автомобилите в гамата на Chevrolet, но приемат много по-агресивен и скулптурен подход. Той се отличава с изящна двойна решетка, подобна на тази на освежения Camaro SS 2019 и елегантни, хоризонтални LED светлини за дневна светлина между фаровете.

John Cafaro, изпълнителен директор на дизайна на Chevrolet, каза, че автомобилът е оформен като „отношение“, докато „изпълнява обещанието за гъвкавост в сърцето на всеки кросоувър на Chevy и SUV“.

Задвижването на автомобила с предно предаване ще бъде стандартен 2.5-литров четирицилиндров двигател с мощност 193 к.с. и голям въртящ момент. Наличен е и 3.6-литров V-6 двигател, който предлага въртящ момент от 305 к.с. и още по-голям въртящ момент. И двата двигателя с директно впръскване са оборудвани с интелигентна технология за спиране и са снабдени със деветстепенна трансмисия.

Максималният натоварване на Blazer е около 4 500 килограма с двигателя V-6.

GM ще произвежда Blazer в завод в Ramos Arizpe, Мексико, заедно с кросоувър Chevrolet Equinox и Chevrolet Cruze хечбек. Той се основава на кросоувър платформата GM на C1XX, която също е в основата на Cadillac XT5 и GMC Acadia. По-дълги междуосия има и в моделите за 2018, Chevrolet Traverse и Buick Enclave.

Chevrolet Blazer възкръсва! - Репатрак 24/7 RoadHelp.bg
Chevrolet Blazer възкръсва! – Репатрак 24/7 RoadHelp.bg

Ценообразуването ще бъде обявено преди началото на производството през четвъртото тримесечие.

Traction Select е стандартна за всички модели и позволява регулиране в реално време на режима на шофиране на автомобила. При всички модели на задвижване на колелата също така позволява системата да бъде напълно изключена от задната ос, което означава, че шофьорите могат да изберат да работят с автомобила си в движение, когато не е необходимо. В моделите RS и Premier ще бъде налична модерна авангардна система с двоен съединител.

Вътре в автомобила ще има стандартен 8-инчов цветен сензорен екран с инфотейннет на Chevrolet, 4G LTE Wi-Fi и Apple CarPlay и съвместимост с Android Auto. При моделите RS и Premier, стандартната система за управление на товара на Chevrolet, с ограда, която помага за ограничаване на по-малки предмети, разделяйки товарното пространство.

Наличните функции (най-вече на RS и Premier) включват усъвършенствани системи за навигация, електронен заключващ механизъм, отопляеми външни задни седалки, адаптивен круиз контрол и безжично зареждане.

GM представи името K5 Blazer през 1969 г. като част от фамилното семейство на камиони Chevrolet C / K.

Автомобилния магнат GM съобщи, че е продал повече от 8 милиона блейзъри, като годишните американски доставки обикновено надхвърлят 200 000 от средата на 90-те до 2000 г., съобщава Automotive News Data Center . Производството на модела е прекратено в началото на 2005 г. при заниженото търсене на SUV модели, повишаването на цените на горивото и промяната в предпочитанията на потребителите към спортни автомобили и други видове кросоувъри.

Източник: http://www.autonews.com/article/20180621/OEM04/180629938/2019-chevy-blazer-crossover-unveiled


БЛОГ – ПЪТНА ПОМОЩ Репатрак RoadHelp.bg

Пътна помощ, Репатрак, Roadside assistance – 24/7, за София и страната. Най-ниски цени в бранша! Репатриране на повредени, катастрофирали или транспорт на автомобили, джипове, бусове, мотори и други от А до Б. Без скрити такси. Превоз на МПС закупени от магазин до точка на клиента. Регистрация в КАТ, доставка на гориво, провизии, консумативи, масла, ремъци, гуми. Смяна на гуми, консумативи, масла, ремъци. Извършване на ремонти ако е възможно. Фирмата ни притежава лиценз и е регистрирана по ДДС. Издаваме фактури.

Тел.: +359 878 424 097
ИМЕЙЛ: info@roadhelp.bg

пътна помощ софия,  репатрак софия денонощна пътна помощ превоз на МПС, репатрак софия

Пътна помощ, Репатрак, София - RoadHelp.bg
Пътна помощ, Репатрак, София – RoadHelp.bg
5/5 - (4 votes)

Коментари