Чисто нов автомобил BMW 750d xDrive пътува към първия си собственик.

Днес отново станахме горди, като закарахме едно чисто ново прекрасно BMW 750d xDrive към неговия първи дом. За сега все попадаме на хора със страхотен вкус за автомобилите и усет.

Този звяр е с неукротим quad-turbo дизелов 6 цилиндров двигател. В тази серия обаче е доста подобрен и по-мощен, както и са отстранени са някои пробоблеми. Реално това е първият модел 750  с дизелов двигател, освен това BMW твърди че той е най-добрият дизелов двигател в света.

Не знам дали това е така, но знам със сигурност че е доста мощен, както и качествен. Определено неговия нов “баща“ ще се гордее с това бижу!

Колата е с нов дизайн, карбонова клетка за пасажерите и доста по-лека от събратята си със новата модулна платформа, CLAR. Този модел е предназначен единствено за европейския пазар и никъде другаде, не може да бъде закупена.

Малко технически подробности за BMW 750d xDrive: Година на производство: 2017; модел: 750;  6 цлиндров редови двигател с 400 к.с. мощност, 3 литров дизелов агрегат; 250 км/ч максимална скорост

Интериора на автомобила, не е особено различен, някои леки освежавания, опция за панорамен покрив, повечко LED ефекти и осветление, стандартен лукс за BMW 750 като цяло.

Като екстри в допълнение поддържа iDrive системата със жестове за помощ в шофирнето. Други допъления са лесно премахващ се таблет, който може да се използва и като мултимедийно дистанционно от другите пасажери или дори да си го приберете в къщи.

Развива от 0 до 100 за 4,7 секунди, икономията за мотора също е приемлива – 5 до 6 литра на 100 км. Цената на този секси екземпляр обаче си е за хора, които могат да си го позволят, нямам точна представа, но споменаха нещо от сорт на 100 000 плюс евро….

Въпреки всичко, автомобила си заслужава!

Нашият екип от пътна помощ за град София се надяваме да има повече такива клиенти, за нас ще е удоволствие да се погрижим за извозването на такъв предпочитан от много шофьори автомобил. Ще се погрижим за всичко, което е необходимо пир извозването на автомобила.

Възползвайте се и вие от нашите услуги:

Пътна помощ, Репатрак, Roadside assistance – Towing car services Bulgaria, за София и страната 24/7, най-ниски цени в бранша! Транспорт или репатриране на автомобили, джипове, бусове, мотори и други от А до Б. Без скрити такси. Лицензирана фирма, издаваме фактури. Можем да ви помогнем и с регистрацията в КАТ.

Тел.: +359 878 424 097
УЕБСАЙТ: https://roadhelp.bg
ИМЕЙЛ: info@roadhelp.bg

!исто ново BMW 750d xDrive - Пътна помощ 24/7

!исто ново BMW 750d xDrive - Пътна помощ 24/7

5/5 - (2 votes)

Коментари