Какво трябва да направите в ситуация, ако колата ви внезапно спре по средата на пътя, и е далеч от дома или сервиза – на кого да се доверите за професионално теглене на автомобили?

Можете да се обадите на всички свои приятели или да стоите час-два отстрани на пътя, но ние ви предлагаме по-разумен вариант. Забравете за проблема можете да поръчате по-удобна, бърза и в същото време евтина услуга за теглене или извозване на автомобила от денонощна пътна помощ София.

В нашата фирма може да поръчате евтин теглещ камион.
Регистрацията на заявлението отнема по-малко от 5 минути.Изгодно е да се свържете с нас, когато трябва да се обадите на най-близкия евакуатор.
Осигуряваме застраховка за цялата извършена работа и отстраняваме 80% от неизправностите на място. Приемаме заявления денонощно.

В какви случаи ще помогнем?

Шофьорите са готови да ви помогнат при всяка трудна ситуация на пътя. Ако възникне инцидент, бензинът се свърши или батерията е изтощена, гумите са в неизправност, просто се доверете на специалисти и лицензирани фирми за подобни услуги или оставете заявка в сайт предлагащ това.

Какво представлява услугата – репатриране на автомобил?

Това е начин за транспортиране на автомобила, който поради повреда е загубил способността да работи самостоятелно, но е запазил способността да се движи на собствен ход. Друго превозно средство се превръща в източник на външно въздействие при теглене на автомобила, който е свързан към дефектната кола с помощта на специален теглещ кабел.

За съжаление този метод на транспорт не е универсален и е свързан с много трудности и ограничения:

Репатрак за автомобили по пътищата

Тегленето на автомобила не е възможно, ако шасито, кормилното управление или спирачките са сериозно повредени;

Тази опция не е подходяща за автомобили с автоматична скоростна кутия, тъй като поради сухото триене на зъбните колела, автоматичната скоростна кутия бързо се поврежда.

Продължителността на тегленето на автомобила, дори и на къси разстояния, е доста продължителено, тъй като
максималната скорост на движение не може да надвишава 30 км / ч.

Теглене на автомобили
Теглене на автомобил посредством пътна помощ камион

Теглене на автомобили от магистралите

Внезапното спиране поради повреда на автомагистрала би било голям проблем, тъй като това е скоростен път и е доста опасно. Съветваме при евентуална повреда да се доверите на специализирана пътна помощ за магистрала.
Дори да има транспортен теглещ кабел, не винаги има желаещи да помогнат: факт е, че когато теглете автомобил с помощта на кабел, се изискват специални умения не само от водача на водещия автомобил, но и от този, който управлява повреденият.

Каква е ползата при тегленето на автомобила от пътна помощ

Не е нужно да хабите излишни нерви и време, да търсите начини за да подкарате отново автомобила, след като е спрял внезапно и не може да се управлява. За млад и неопитен шофьор както и за възрастен шофьор тази повреда ще ги шокира. За това най-доброто в този случай са услугите на пътна помощ в София.

Как работи на практика пътната помощ?

• Обаждате се на посочения номер в нашия сайт – https://roadhelp.bg/kontakti/, описвате мястото и проблема.

• Нашите експерти идват своевременно при Вас.

• Превозното средство се евакуира.

24/7 пътна помощ за теглене и свързаните с това услуги

Разбираме, че проблемът може да възникне по всяко време на деня. Затова нашата работа е структурирана така, че клиентът да може да се обади по всяко време. Фирма Найденови Ауто работи 24 часа в денонощието, без почивни дни и празници. Ето защо, ако попаднете в трудна ситуация, незабавно ни се обадете. Ние ще ви предоставим квалифицирана пътна помощ, без да ви оставяме сами с проблема си.

Освен тегленето на автомобили, ние предоставяме и други услуги, необходими на много шофьори.
Пътната помощ може да включва следното:

• точно отваряне на ключалката на автомобила;

• смяна на джанти;

• подаване на стартов ток;

• пренареждане на машината, което пречи на всяка техника.

Защо трябва да изберете нашата Пътна помощ за теглене?

Свързвайки се с нас, вие получавате следните предимства:

• Бърза помощ по всяко време на денонощието.

• Качествени услуги на достъпна цена.

• Възможност за получаване на широка гама от услуги.

При поръчка в София, ние пристигаме на място 15 минути след вашето обаждане. В други случаи техническата помощ на пътя също се осигурява възможно най-бързо. Правим всичко възможно да помогнем своевременно за разрешаване на възникналите проблеми.

5/5 - (1 vote)

Коментари