По пътищата могат да възникнат всякакви непредвидени ситуации с лимузини довеждащи до употребата на пътна помощ, като: повреда на автомобила, подаване на ток, пътнотранспортно произшествие, липса на гориво, транспортиране на ново превозно средство, водачът по някаква причина не може да управлява колата и т.н.

В този случай е необходимо да се обадите на пътна помощ. И ако няма проблеми с превозните средства със стандартни размери, тогава извънгабаритните и дълги лимузини понякога създават много проблеми, защото се нуждаят от специално оборудване с голяма платформа, за да се транспортират.

Каква пътна помощ е подходяща за репатриране на лимузините?

За да транспортирате лимузина, ще ви е необходим специален транспорт с дълга платформа или репатрак с частично натоварване. Конструкцията му включва поставяне върху рамата само на предната или задната част на автомобила (в зависимост от това каква е повредата на автомобила). Специалистите фиксират автомобила с помощта на специални устройства и го доставят до местоназначението. В някои случаи задните колела се поставят на специални подвижни колички. Благодарение на добре обмисления дизайн на теглещия камион, всяка повреда на автомобила по време на транспортиране е изключена.

Как може да се репатрира толкова дълъг автомобил?

Какви са трудностите при евакуирането на лимузини?

Лимузините и другите подобни превозни средства са с различни дължини и форми.

Но наистина, как да натоварите такъв автомобил на платформата на репатрака и след това да се транспортира?

Дългите пътнически автомобили, като лимузини, хамери и други продълговати скъпи автомобили, не винаги се побират на платформата на често срещаните видове платформи.

Разбира се, има фирми, притежаващи богат автопарк, и предлагат теглещи камиони с наистина дълга платформа, които са подходящи за някои видове лимузини, да кажем, не най-дългите.

Много лимузини и други подобни превозни средства не се побират на платформа за теглене, така че трябва да бъдат транспортирани по друг начин!

Поради това се използва специален метод на товарене за евакуиране и транспортиране на тези дълги автомобили.
Пътна помощ София

Как се транспортират лимузините?

За евакуацията им е необходим специален частичен товар, както и специален тип влекач.

Евакуацията на лимузини и други подобни дълги превозни средства се извършва чрез частично натоварване.

Това е малък, маневрен и здрав теглич, който се използва за извозване на автомобили от подземния паркинг.

Колкото и да е странно, но теглич за лимузина – дълга, голяма и тежка кола, се използва малка, компактна и маневрена платформа.

В зависимост от състоянието на лимузината и причината за нейната повреда, колата се закача на предни или задни колела и по този начин се транспортира на всякакви разстояния.

В някои случаи задните колела се поставят на специални подвижни колички.

Така размерите, дължината и скъпата цена на тези автомобили не пречат да бъдат евакуирани до автосервиз, на паркинг или на друго необходимо място.

Пътна помощ на фирма Найденови Ауто се занимава с подобен транспорт на лимузини и други подобни автомобили, във всякакво състояние.

Евакуират и извозват всякакви лимузини:

  • блокирани
  • дълги
  • тежки
  • бронирани

Осигурява се както спешна евакуация, в случай че се е случило нещо неочаквано и се нуждаете от помощ своевременно, така и планирано. Ние работим в тясно сътрудничество със сватбени агенции и други подобни организации, които предоставят услуги под наем и отдаване под наем на всякакви дълги церемониални автомобили.

Как да различим професионалистите от аматьорите?

Като се има предвид, че лимузината е скъп автомобил, е рисковано да се довери евакуацията й на когото и да било. Днес има много фирми, които предоставят транспортни услуги за извънгабаритни автомобили, но преди да изберете, трябва да се уверите, че имат добра репутация, например като пътна помощ на фирма Найденови Ауто. Репатракът, предоставен от професионалисти, ще бъде оборудван с необходимите крепежни елементи, стабилна платформа.

5/5 - (1 vote)

Коментари