Зимата несъмнено е специално време за всички собственици на автомобили. Хлъзгави пътища, лоша видимост, снеговалеж, мъгла, късно сутрин и ранен здрач, дори бавни пешеходци – всичко това прави живота ни труден. Когато настроението ви вече е по-ниско от термометъра, всеки, дори и най-малкият, проблем може да бъде последната капка и да причини стрес.

Уважаеми шофьори, стресът съкращава живота ви!

Погрижете се за нервите си, а заедно с тях и за времето и парите. Ако попаднете в неприятна ситуация, по-добре незабавно поверете колата си на професионалисти. Обадете се на достъпен, бърз, внимателен, евтин камион за теглене на автомобили, който ще се погрижи за всички проблеми, свързани с евакуацията на автомобили.

За да не се стига до това е необходима предварителна подготовка. Задължение на всеки шофьор е да се подготви психически и физически за този период и възможните трудности по пътя. В крайна сметка зимното време носи със себе си не само коледно дърво и подаръци. Вслушайте се в съветите на експертите и тогава няма да ви се налага да викате репатрак.

Евакуацията на превозни средства през зимата има редица разлики от работата, извършвана през лятото. С малки изключения по-голямата част от шофьорите се опитват да спазват ограничението на скоростта. Дори в този случай да се случи пътнотранспортно произшествие, последствията от него не са толкова катастрофални, колкото биха могли да бъдат през лятото.

репатрак

Репатрак през зимния сезон

Репатрак на фирма Найденови Ауто е създадена специално за оказване на помощ на шофьори, изпаднали в трудни ситуации на пътя. Репатракът на автомобили през зимата може да се сравни с линейка или пожарна служба. Разликата е, че ние идваме на помощ на превозните средства и техните водачи.

Всички знаем, че зимният сезон се смята за най-опасният и труден период за шофьорите. Въпреки че градските общински служби полагат големи усилия, когато настъпи студ и лошо време, понякога не винаги успяват.

Има много причини за това:

  • небрежност и ненавременни решения на длъжностни лица;
  • грешни прогнози за времето;
  • липса на човешки и материални ресурси;
  • много силни студове и обилни снеговалежи;
  • други фактори.

Всичко по-горе значително усложнява живота както на градските служби, така и на обикновените шофьори. Такива фактори водят до многобройни злополуки и сложни произшествия по градските и магистралните пътища.

Статистиката показва, че през зимата пътните произшествия са толкова, колкото и през останалата част от годината.

Затова опитните шофьори винаги разполагат с телефон на лицензиран репатрак, която ще се притече на помощ в такива ситуации. Също толкова важно е тази услуга да се предоставя денонощно и своевременно.

Какво да правите в такива ситуации?

Разбира се, по-добре е да се въздържате от шофиране, когато прогнозата за времето е неблагоприятна. Но в някои ситуации просто трябва да седнете зад волана (особено ако сте шофьор). В този случай е необходимо да се вземат някои предпазни мерки. Например, носете малка лопата и купете зимни гуми навреме.

Но понякога такива мерки не са в състояние да предпазят вас и вашия автомобил от неприятни пътни инциденти. Тогава, без да се обадите на репатрак, която незабавно ще ви осигури камион за теглене, ще бъде трудно да се справите сами.

Защо е добре да използвате услугите на пътна помощ на фирма Найденови Ауто?

При нас ще работите само с квалифицирани и опитни служители, доказали се като специалисти с високо ниво на професионализъм. През годините на нашето съществуване сме разбрали всички тънкости и особености на този пазар, който, съчетан с модерни технологии, ни позволява да извършваме работата съвестно, ефективно и с високо качество.

5/5 - (1 vote)

Коментари