Професионална помощ от автомеханик за отваряне на вратите, капака или багажника на вашия автомобил. Не посредници или случайно минаващи шофьори, а екип от професионалисти с богат опит и фокусирани върху проблема!

Ние от фирма Найденови Ауто ще отворим Вашия заключен автомобил и ще дадем гаранция за добре свършена работа!

Услугата „отваряне на автомобил“ се извършва само в присъствието на собственика и покаже лични документи за притежанието на автомобила. Случва се, разбира се, всички лични вещи, включително и документи, да останат в салона и да не е възможно да ги покаже. Тези случаи не са необичайни и да се вземе решение според ситуацията.

В зависимост от марката на автомобила и други условия се използват различни методи и инструменти за отваряне на вратите на автомобила – главни ключове, пневматични крикове и други. Във всеки случай ние гарантираме липсата на каквито и да е щети по тялото след работа.

Ситуации, в които може да се наложи пътна помощ при отваряне на колата:

– затръшнала се е вратата, а ключовете са вътре;

– акумулатора е изтощен и ключалките не работят;

– ключовете са останали в багажника;

– детето е блокирало отвътре ключалката, и не може да отвори;

– колата загрява и се затвори, например, докато почиствате снега;

– ключалките са замръзнали и не могат да се отворят.

Ето това са няколко от възможните причини да се обърнете към пътна служба за отваряне на автомобили. И това не винаги се случва близо до вашия дом. Подобна неприятност може да възникне както на бензиностанция, така и на пътя. Следователно тази услуга по правило е важна по спешност. Трябва да се направи всичко възможно, за да съкрати времето на пристигане. Всъщност в повечето случаи, когато имате нужда от пътна помощ за отваряне на колата, това трябва да се направи възможно най-бързо.

Колко струва да се обадите на механик за да отвори колата?

Цената на тази услуга зависи не само от марката и модела на автомобила, но и от обстоятелствата. Например, най-лесният начин е да отворите работеща кола. Също зависи от отдалечеността на автомобила. Ако е необходимо механика да пътува извън града  – важни са километрите.

Конкуренцията на пазара нараства и можете да потърсите някой, който ще отвори автомобила на по-ниски цени. Но това не е гаранция, че ще имате късмета и ще попаднете на специалист, който разбира спецификата на вашия конкретен случай. Не забравяйте да изясните крайната цена на извършената работа на момента. Понякога ниската рекламна цена крие различни допълнителни такси и надценки.

Ние от фирма Найденови Ауто гарантираме, че договорената с клиента сума впоследствие няма да се промени.

5/5 - (7 votes)

Коментари