След дългата зима и ремонтите на нашите машини, сега е ред да обновим и сайта. Но няма просто да го обновяваме, а ще направим коренна промяна. Към нас се присламчва и друг бранд, който вече ние притежаваме, но за това в друг пост.

Освен най-добрите услуги които предлагаме, ще дадем нови възможности и функционалности в нашия сайт от различен характер. Ще се постараем да се погрижим за вашата безопасност, като публикуваме нови материали, новите закони, пътната обстановка, карта с радари и още много други функции. Редом с това ще се обнови и приложнеието ни, което можете да позлвате за директен контакт с нас и за информационен бюлетин. Дизайна на еубсайта ни “ Пътна помощ“ ще бъде модернизиран и олекотен за мобилни апарати.

Освен по-добрите услуги в пътна помощ, ще се постараем да ви предложим по-добра информация, кяото ще бъде с оглед на вашата безопасност, така уебсайтът ни ще се превърне и в средище или малка общност на всички шофьори, така по-ленсо ще бъдете усведомени, за проблеми по пътищата, ще можете да си помагате един друг, ако има някой наблизо до вас и други.

По този начин ще бъдем и “пътна помощ онлайн“, освен на пътя, когато се нуждаете!

По този начин ще предложим най-доброто не само на нашите клиенти, но и на всички вас! Следете ни, скоро ще пуснем новостите!

Пътна помощ, Репатрак, София - RoadHelp.bg
Пътна помощ, Репатрак, София – RoadHelp.bg
5/5 - (6 votes)

Коментари