Денонощната техническа помощ на пътя, евакуационните услуги за различни видове автомобилен транспорт са необходимост, с която всеки от нас се е сблъсквал в живота. Пътна помощ в София предоставят висококачествени услуги с репатрак, като помагат при разрешаването на неприятните ситуации по пътищата.

Пътна помощ в София по искане на Клиента предвиждат изключения при предоставяне на услугата Евакуация в случай на:

     1.Превозното средство принадлежи към друга категория превозно средство и има маса над 3,5 тона, дължина над 5 m, междуосие над 2,8 m, височина повече от 2 м.

      2. Автомобил без валидна застрахователна полица.

      3. Превозното средство не е регистрирано в КАТ навреме – предлагат услугата – превоз на автомобили до „КАТ София“ и „КАТ София-окръг“ .

      4. Превозното средство се намира извън обществените пътища – на други труднодостъпни места.

       5. Неизправност, произтичаща от умишлени действия на Клиента, насочени към повреда на МПС-то.

       6. Счупване на ключа в контактния ключ на автомобила или невъзможност за влизане в автомобила поради блокиране на алармата или централната ключалка на превозното средство, възпрепятстващо достъпа или натоварването на автомобила върху репатрака.

       7. Достъпът до превозното средство за товарене е затруднен, ограничен или невъзможен: подземен или надземен паркинг, защитени зони.

       8. Необходимостта от евакуация за извършване на планов ремонт на превозното средство.

       9. Необходимост от евакуация за регистрация в КАТ поради изтичане на държавни транзитни номера или изтичане на 10 дни от датата на прехвърляне на превозното средство в съответствие с договора за продажба.

       10.Необходимост от предоставяне на услуги във връзка с извършване на всеки акт на вандализъм, кражба или опит за кражба на МПС.

        11.Необходимост от предоставяне на услуги при невъзможност да се шофира: алкохол, наркотици, последици, причинени от употребата на наркотиците.

        12.Всички допълнителни разходи, които обикновено се заплащат от собственика на превозното средство, включително, разходи за гориво, други резервни части и консумативи.

       При неизправност на ремаркето.

      1.Липса на регистрационни документи за превозното средство: удостоверение за държавна регистрация на превозното средство, както и документи, потвърждаващи правото на шофиране с това превозно средство в съответствие със законодателството: валидна застрахователна полица, пълномощно , валидна шофьорска книжка.

      2. Ако превозното средство е реконструирано, като например:

 • Линейка;
  • Такси;
  • Погребални услуги;
  • Превозни средства на автошколи.   Репатрак до КАТ София на нов внос Ауди А3

Защо трябва да изберете услугите на Пътна помощ?

Те разполагат с различни видове влекачи, които позволяват товарене с различна сложност – от малки автомобили до транспортиране на сложна специална техника. Имат собствен автопарк от автомобили, което ви позволява да репатрирате превозни средства с различни размери в най-кратки срокове на най-добра цена.

В големия град, където има десетки хиляди автомобили и всеки ден се случват голям брой пътни произшествия и аварии, трябва да сте сигурни, че имате визитна картичка на сертифицирана фирма за Пътна помощ, която предоставя услуги за теглене.

За да поръчате Пътна помощ, трябва да се обадите и да предоставите следната информация:

 • Марка на превозното средство и приблизителното тегло;
 • Вашето местоположение и точка на евакуация на автомобила;
 • Общо състояние и характеристики на неизправността на автомобила (работи ли кормилното управление, какви щети има и др.);
 • Данни за контакт, за да могат да се свържат с вас;
 • Опишете общата ситуация на неизправност, повреда, за да се избере платформа необходима за вашия случай.

Знаейки тези данни, професионалистите ще предложат най-добрия вариант за цената и времето на пристигане, ще изберат най-добрия маршрут за доставка до сервиза или до адрес. Евакуацията на автомобили, камиони и специална техника  се извършва бързо, точно и ефективно.

Предоставя се денонощна висококачествена Пътна помощ на пътя!

Професионалистите от Пътна помощ посрещат новите предизвикателства, постоянно изучават, подобряват и прилагат най-новите технологии.

Важно е, да осигурим най-високо качество на работа на най-добра цена и да докажем, че си заслужава да се върнете отново при нас!


Превоз и репатрак на повредено Mitsubshi Delica
Репатрак до КАТ София на нов внос Ауди А3
Репатриране на автомобил
Пътна помощ цени
Цени за пътна помощ
Пътна Помощ Цени
Превоз и репатрак на повредено Mitsubshi Delica
Репатрак до КАТ София на нов внос Ауди А3
репатрак за репатриране на Skoda
пътна помощ цени София
Пътна помощ цени
Пътна Помощ Цени
previous arrow
next arrow
Превоз и репатрак на повредено Mitsubshi Delica
Репатрак до КАТ София на нов внос Ауди А3
репатрак за репатриране на Skoda
пътна помощ цени София
Пътна помощ цени
Пътна Помощ Цени
previous arrow
next arrow

5/5 - (1 vote)

Коментари