Извозване на чисто нов автомобил Ваз Лада Нива

Собственик, закупил чисто нов автомобил Ваз Лада Нива, ни потърси да откараме неговият офроуд звяр до неговия първи дом и регистрация в Кат. Руска техника, какво можем да добавим. Липсата на красота и иновации, не говори за липса на качество. Напротив!

Този малък джип знаете добре, че се слави с безсмъртието си ( изключваме това, че тенекиите раждясват… все пак… ) и восоката си проходимост! Много от модерните и нови джипове, все още трудно могат да надминат по висока проходимост Малкия руснак. За последните 30, пардон, вече сме 2018-та година, тоест 41 години. 41 години доказано руско качество! Малкия руснак може да не е най-бързия в света или най-безшумния, но в останалото няма равен.

Автомобил, който е бил на Северния полюс, връх Еверест и звезда в рали Париж – Дакар с многократни рекорди в книгата на Гинес. И … автомобил, който е идеален за пътищата в нашата скромна България, а покоряването им е истински трудна задача, налагаща вниманието на този съветски рекордьор.

Всеки знае с какви характеристики са тези машини: 1,6 или 1,7 бензинов редови мотор, много рядки екземпляи са дизелови Ниви с мотор от пежо. Пропуск, който Нива вече са премахнали тъй като се пускат нови модели с дизелов агрегат от Фиат. Стандартни 4 или 5 скоростни кутии. Лада вече има НОВО, да НОВО…… табло и ел. прозорци за предните стъкла на повечето си модели. Останалото е долу горе същото и няма какво да ви изясняваме. Можете да посетите lada.bg за повече информация относно този велик автомобил.

Ние доставихме успеншо новият автомобил на неговия първи собственик, без драскотинка с най-голямо внимание и любов.

 

Не се притеснявайте да ни повикате, ако се нуждаете от пътна помощ или репатриране на вашия НОВ / стар автомобил. Работим на най-висок стандарт, НО на достъпни цени, така че всеки да може да си позволи. Качество, бързина, ниска цена е нашия девиз. Потърсете ни!

Вайбър / Тел.: +359 878 424 097
ИМЕЙЛ: info@roadhelp.bg

КЪМ УЕБСАЙТА

 

Коментари