Извозване на чисто нов автомобил Ваз Лада Нива

Собственик, закупил чисто нов автомобил Ваз Лада Нива, ни потърси да откараме неговият офроуд звяр до неговия първи дом и регистрация в Кат. Руска техника, какво можем да добавим. Липсата на красота и иновации, не говори за липса на качество. Напротив!

Този малък джип знаете добре, че се слави с безсмъртието си ( изключваме това, че тенекиите раждясват… все пак… ) и восоката си проходимост! Много от модерните и нови джипове, все още трудно могат да надминат по висока проходимост Малкия руснак. За последните 30, пардон, вече сме 2018-та година, тоест 41 години. 41 години доказано руско качество! Малкия руснак може да не е най-бързия в света или най-безшумния, но в останалото няма равен.

Автомобил, който е бил на Северния полюс, връх Еверест и звезда в рали Париж – Дакар с многократни рекорди в книгата на Гинес. И … автомобил, който е идеален за пътищата в нашата скромна България, а покоряването им е истински трудна задача, налагаща вниманието на този съветски рекордьор.

Всеки знае с какви характеристики са тези машини: 1,6 или 1,7 бензинов редови мотор, много рядки екземпляи са дизелови Ниви с мотор от пежо. Пропуск, който Нива вече са премахнали тъй като се пускат нови модели с дизелов агрегат от Фиат. Стандартни 4 или 5 скоростни кутии. Лада вече има НОВО, да НОВО…… табло и ел. прозорци за предните стъкла на повечето си модели. Останалото е долу горе същото и няма какво да ви изясняваме. Можете да посетите lada.bg за повече информация относно този велик автомобил.

Извозване на чисто нов автомобил на неговия собственик, без драскотинка с най-голямо внимание и любов.

Винаги може да разчитате на пътна помощ „Найденови Ауто“ – при всякакви непредвидени пътни ситуации, които могат да възникнат на пътя за Ваз Лада Нива, независимо от класа или годината на производство на автомобила.

Не се притеснявайте да ни повикате, ако се нуждаете от пътна помощ или репатриране на вашия НОВ / стар автомобил. Работим на най-висок стандарт, НО на достъпни цени, така че всеки да може да си позволи. Качество, бързина, ниска цена е нашия девиз. Потърсете ни!

Вайбър / Тел.: +359 878 424 097
ИМЕЙЛ: info@roadhelp.bg

КЪМ УЕБСАЙТА

5/5 - (1 vote)

Коментари