Много шофьори използват своя автомобил за лов, риболов, почивка край реката и др. Често тази ваканция причинява много неприятности поради засядане на колата в канавка, пясък, локва, кал и др.

Има ситуации, когато дори мощни превозни средства с висока проходимост не могат сами да преодолеят тези проблеми. Най-лошото е, че на такива места практически няма коли, а често и хора, така че трябва да разчитате само на себе си. Опитните шофьори се опитват да излязат сами. Разклащат колата напред-назад. Този метод понякога помага, но може да потопи колата още по-дълбоко.

След това с помощта на лопата колелата се изкопават, а под тях се поставят дебели клони и рогозки. Когато избирате сами, трябва да запомните следното:

  1. Ако колата е в средата на локва и водата достигне дъното, тогава при стартиране на двигателя може да възникне воден удар, който може да причини повреда на някои компоненти.
  2. Честото стартиране на двигателя ще изтощи батерията, а пускането на натоварен двигател на високи обороти бързо ще изпразни резервоара за гориво.
  3. Когато колата попадне в блатото, трябва да действате незабавно, в противен случай ще накисне превозното средство още по-дълбоко.
  4. Ако колата е заседнала в блато, песъчлива или глинеста почва, е почти невъзможно да излезете сами.

В тази ситуация най-добре е да извикате пътна помощ за да извади затъналия автомобил. Професионалистите на фирма Найденови Ауто предлагат услуга  – евакуация на автомобил извън пътя. Пътна помощ в София ще изпрати специализирана техника, способна бързо и точно да освободи лекия автомобил,  джипа или автобуса. Опитните специалисти на фирмата бързо ще осигурят квалифицирана помощ на място.

Репатрак - репатрак софия

Как да извадите кола от кал, блато и сняг професионално и без щети?

По време на пътувания автомобилът може да заседне толкова, че да е невъзможно да извадите колата от пясъка, калта и сняга сами. Не фурсирайте двигателя, а по-добре се обърнете към специалистите от пътна помощ и специално превозно средство, проектирано специално за офроуд, ще пристигне при вас.

Специалистите на фирмата са запознати с опасните зони на града и крайградските райони на столицата, където най-често засядат автомобили. Те са добре запознати със спецификата на почвата на тези места и разполагат с всички средства за освобождаване на превозните средства.

Бързата и безопасна пътна помощ при безпътица се оказва от специалисти, с професионална офроуд техника, специализирани високопроходими влекачи, разполагащи с подходящи устройства за изтегляне на автомобили (дълбоки грайфери, лебедка), дълбоко затънали в кал, блато , и торфени блата.

Репатракът разполага с всичко необходимо за оказване на пътна помощ в случай на повреда извън пътя. За помощ се обадете GSM:  0878-424-097 / 0879-147-374 на фирма Найденови Ауто и колата ви ще бъде бързо освободена. Професионалният екип на фирмата ще помогне при различни метеорологични условия да освободи автомобила от всякакви проблеми.

Често, когато се опитвате да извадите колата от пясък, кал, блато, дълбок коловоз, широка канавка, колата се поврежда. Нашата фирма няма да допусне вдлъбнатина на купето, счупено огледало, скъсана броня, повредено дъно, скъсана ауспухна тръба и др. Услугата се извършва от опитни специалисти и оборудвани с всички необходими специални превозни средства, предназначени специално за такива офроуд проблеми.

Ето защо ние сме в състояние да предоставим техническа помощ за изваждане на вашия автомобил от различни проблемни зони. Ние сме на повикване 24 часа в денонощието, така че можете да повикате специален транспорт по всяко време на денонощието. Специалистите са готови да осигурят подкрепа в градската и крайградската зона на София.

Какви са предимствата на фирмата?

Пътна помощ на фирма Найденови ауто извършва бързо професионално изваждане на заседнали автомобили. Те осигуряват:

  • Бързо пристигане на специализиран офроуд влекач на правилното място.
  • Помощта се предоставя само от професионалисти.
  • Освобождаване на машините без ни най-малка повреда.
  • Цената на услугата е достъпна за всички категории население.

Свържете се с нас за пътна помощ, тогава вашето пътуване до страната, почивка или риболов няма да се превърне в екстремно събитие. Доста често услугите се поръчват от аматьори на екстремно шофиране.

Не рискувайте!

Поверете сложната работа на професионалисти!

Имате непредвидена ситуация, трябва да извадите колата от пясъка, калта – обадете се – евакуацията извън пътя винаги ще помогне.

Гласувайте за статията:

Коментари