Предстои най-вълшебното време от годината, а ние отново ще се погрижим да пристигнете навреме, за да зарадвате любимите си хора.
В тази връзка ви споделяме празничния график на Найденови Ауто ЕООД:
през декември ще продължи да бъде 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Нашият млад екип професионалисти е винаги на линия и може да разчитате на нас по всяко едно време и ден на годината.
Нашите цени отново ще бъдат НЕпроменени! По време на национални и неофициални празниците цените ни остават същите , стремим се да поддържаме най-добри цени в бранша както до сега го правехме.
Нашата длъжност и отговорност към всеки един на пътя ни кара да бъдем винаги в крачка с условията и да бъдем в готовност да се притечем на помощ на всеки нуждаещ се, във всеки един момент!
Може да ни потърсите на телефон +359878424097 – денонощно!

От Пътна Помощ – roadhelp.bg напомняме: Винаги проверявайте добре вашият автомобил преди поемане на дълъг път !
Задължително проверете : Антифризната течност в радиаторното казанче, гумите (трябва да бъдат най-малко на 2.0 атмосфери), абсолютно задължително зимна течност за чистачките и най-важното гуми – съобразени със сезона и настилката.
Автомобилният дизел също не е на последно място, обръщайте внимание на бензиностанции предлагащи дизел със зимна добавка, а ако няма такава препоръчваме лично да добавите зимна добавка към горивото ви.

Напомняме, че всички наши репатраци са снабдени с антисептични средства и са предприети всички противоепидемични мерки свързани с Covid-19.

Шофирайте разумно и карайте с повишено внимание, възможни са бързи заледявания и опасни участъци.

Помнете, че някой ви чака и обича.

А ние от Пътна Помощ – Репатрак RoadHelp.BG
ви пожелаваме една прекрасна Коледа и светла нова година. Бъдете здрави и усмихнати през 2021, за другото ще се погрижим ние!
Снимков материал : www.Google.BG

5/5 - (8 votes)

Коментари