Фирма Найденови Ауто ЕООД е на пазара от 10 г. и предлага услуги на територия на София. Една от услугите е превоз на строителна, пътна и селскостопанска техника.

В днешно време често се използват услугите на репатрак за превоз и доставка на строителна, пътна и селскостопанска техника.

Фирма Найденови Ауто ЕООД извършва: превоз на верижни или колесни трактори (Беларус MTZ-82, MTZ-320, YuMZ).

Транспорт на складово специално оборудване (мотокари Komatsu, Toyota, Nissan, Yale, Mitsubishi, TCM, Caterpillar, Bull, SDLG, мини товарачи Heli, Bobcat (Bobcat), миникрани, стакери и др.)

Транспортиране на пътна и специална техника (мини багери, пътни валяци, асфалтополагачи и др.)

Превоз на селскостопанска техника с репатрак

За всеки отделен случай нашите служители избират най-оптималните схеми за закрепване на товара, извършват операции по товарене и разтоварване, като вземат предвид конструктивните характеристики, прилагат специален режим на скорост по време на доставка, а също така редовно следят позицията на товара. Всичко това позволява да се гарантира пълната безопасност на вашият товар, независимо от неговия размер, тегло и състояние.

Препоръчва се транспортиране на специалният товар с теглещ автомобил. Този тип теглич има на разположение подсилена платформа и здрави фиксиращи механизми. Репатракът е успешно адаптиран за транспортиране на селскостопанска, строителна и друга техника на средни и дълги разстояния. Този начин на транспорт е по-изгоден и по-удобен, отколкото например трал или в задната част на камион.

Ако имате нужда от репатрак за транспортиране на специално оборудване в София, можете да се обадите на телефоните: 0878 424 097 / 0879 147 374, може да поръчате пътна помощ до посочения адрес. В рамките от 15 до 40 минути специалист от фирмата ще дойде на мястото на товара.

превоз

Изберете КОНТАКТИ С ПЪТНА ПОМОЩ за София и страната

От тази форма може да изпратите съобщение, въпрос или заявка за нашите услуги директно от нашия сайт https://roadhelp.bg/. При поръчка ни изпратете вашите контактни данни и ние ще се свържем с вас за потвърждение и уточнения. Може да проверите цената предварително като се обадите на оператора на фирма Найденови Ауто или да попълните формуляра на уебсайта.

Гаранция за безопасност

Винаги ще сте наясно на какъв етап от транспортирането на строителната, пътна и селскостопанската техника. Цялото оборудване е с GPS навигатор.

Ние работим 24/7 – денонощно

Ние ще се притечем на помощ по всяко време! Нашата фирма работи денонощно и седем дни в седмицата.

На нашият уебсайт RoadHelp.BG се съдържа подробна информация за съществуващите услуги и цени.

пътна помощ за строителна техника

5/5 - (5 votes)

Коментари