Обадете ни се! Ние предлагаме услуги на разумни цени!

Трябва да транспортирате кола или камион, джип, мотоциклет, автобус?

Претърпели сте инцидент или повреда на пътя?

Винаги сме готови да помогнем!

Транспортирането на превозни средства се извършва с репатрак. Нашият автопарк е оборудван и разполага с персонал от квалифицирани технически специалисти.

За съжаление неприятностите се случват неочаквано, всичко може да се случи с колата Ви. Може да попаднете в катастрофа, колата може внезапно да спре.

Всеки ден човек си напомня, че телефонният номер на денонощна пътна помощ винаги трябва да присъства някъде в колата – на видно място.

Ако нямате у себе си визитка на пътна помощ, тогава имате нужда от Интернет. Въведете в търсачката Гугъл: Пътна помощ в София и Ви гарантираме, че до 30 минути ще ви бъде предоставена услугата на най-добрата цена!

Разбира се, понякога шофьорите за да спестят пари се отказват от професионална пътна помощ, но това може да се превърне в още по-големи проблеми.

Неправилно извършените ремонти често изискват допълнителни разходи за възстановяване на автомобила, а неграмотното транспортиране на автомобила с метално въже понякога води до инцидент

Ето защо е по-безопасно да се използват
услугите на репатрак – за щастие повечето градове се обслужват от десетки фирми, които предлагат превоз на автомобили с помощта на специално оборудване. Освен това такива специализирани фирми работят денонощно.

Всеки шофьор на кола, който има значителен опит в шофирането, е добре запознат с тази услуга. На пътя винаги се случват непредвидени ситуации: лед, кал на пътя, инцидент или просто нещастие и сте срещнали шофьор, който има малко шофьорски опит. Всички тези случаи обикновено водят до ситуация, при която е необходим – теглещ камион на пътна помощ!

Така че, ако решите да използвате репатрак, остава да се обадите на диспечера и да предоставите необходимите данни. За да осъществите обаждане, трябва да посочите: име, фамилия, марка автомобил, причина за повредата, телефонен номер за контакт и адреса.

Ние от фирма Найденови Ауто внимателно ще натоварим колата ви и ще я откараме до посочен от вас адрес или до автосервиз. Нашият репатриращ автомобил е оборудван с 8т хидравлична лебедка, 6т хидравлична платформа, теглото на превозваното превозно средство е до 4,5т.

Предоставяме намаления с ISIC и младежка карта, изготвяме отчетна документация, възможно е плащане по банков път.

Превозваме и мотоциклети и специално оборудване.

репатриране

Защо не трябва да пестим от квалифицирана пътна помощ?

Безопасността е на първо място. Гъвкавото извозване е опасна процедура, която изисква умения и от двамата водачи. Опасността се увеличава през нощта, през зимата, при дъждовно време. Необходимо е да „натиснете“ спирачката два пъти по-силно и ако разберете, че няма да можете да се справите, поверете въпроса на професионалисти, като поръчате услугата репатриране на автомобил от пътна помощ Найденови Ауто.

Когато Ви се наложи спешна пътна помощ, обадете ни се на: 0878 424 097 / 0879 147 374, може да поръчате по всяко време пътна помощ на повредено превозно средство до посочен от Вас адрес.

5/5 - (4 votes)

Коментари