Пътна помощ е на едно обаждане разстояние от Вас, ще ви докарат гориво на пътя!

Никой не е застрахован от тази грешка, а и при тези зимни условия, трябва да сме винаги нащрек, но има и такива дни, които не са добри за нас.

В съвременния бърз ритъм на живот, зареждайки гориво на бензиностанция, можете да объркате колонката от умора и да налеете гориво, което не пасва на колата. Подобна неприятност може да се случи и поради грешка от служителя на бензиностанцията.

Не се отчайвайте! Всеки проблем се разрешава лесно от Пътна помощ в София. Предлагат услугата за техническа помощ и доставка на гориво на място, доставка на акумулатор на пътя и други.

Да заредиш грешното гориво в автомобила си.

Никой не е застрахован от това. Може да се случи на всеки, дори и на опитен шофьор. Вместо с бензин колата да се зареди с дизелово гориво или обратното, дизелово гориво на бензинов двигател.

Абсолютно невъзможно е да запалите колата при такива обстоятелства. Може да възникне сериозна повреда на двигателя, която Ви застрашава от основен ремонт на автомобила.

Горивото, което не е подходящо за автомобила, може да причини непоправими щети по автомобила. Следователно е необходимо да се източи и то – спешно! Можете да го направите сами, но това води след себе си – губене на много време.

За да се справите с проблема може да потърсите Пътна помощ за да Ви изтегли с репатрак. В същото време отново губите време, плащате за  евакуационен транспорт и за източване на гориво.

Но най-добрият вариант би бил е да се обадите на специалистите от Пътна помощ, които предлагат услугата – справяне на проблема на място. Техниците ще дойдат във всяка точка, бързо ще източат горивото и след няколко минути можете да заредите отново автомобила, но без грешки.

Гориво на пътя

Как се източва горивото.

Източването на гориво от резервоара за бензин е достатъчно лесно. Взема се маркуч, единият му край се потапя в резервоара и въздухът се изпомпва с уста, докато горивото започне да тече. Така цялото грешно гориво ще бъде източено. Но при модерните автомобили този метод не води до добри резултати. Новите автомобили са специално оборудвани със система за сигурност, която не позволява изпомпване на гориво. Това е направено, за да се избегнат кражбите на гориво, които стават все по-чести. Следователно, за да източите горивото, ще ви трябва специално оборудване и няколко манипулации с колата.

Всичко е доста сложно за обикновен шофьор на автомобил. Но, за да не губите време, опитните специалисти на фирма „Найденови Ауто“ могат да направят всичко за няколко минути.

За техническата помощ, предлагана от Пътна помощ в София няма трудни задачи.

Всъщност услугите за техническа помощ се подобряват всеки ден.Фирмата разполага със специално техническо оборудване и резервни части, подходящи за всички услуги. Специалистите ще могат да намерят подход към всеки автомобил. И въпреки че погрешно налятото гориво не е най-често срещаният проблем, специалистите на Пътна помощ имат богат опит в това.

Смяната на горивото се прави от професионалисти. Ако наблизо няма бензиностанция, Пътна помощ предлага и друга услуга – доставка на гориво на място. Не е нужно да губите време, особено ако го нямате, не трябва сами да почиствате резервоара си, което заплашва от неприятна миризма по дрехите и в кабината. Достатъчно е едно обаждане и специалистите ще пристигнат на място по всяко време на денонощието.

Малък съвет от професионалистите на Пътна помощ!

Ако на бензиностанцията е заредено грешно гориво по вина на служителите, тогава можете да си търсите правата. По желание на водача майсторите на техническата помощ могат да запишат всичко на хартия, която да послужи при иска за обезщетение.

5/5 - (1 vote)

Коментари