Porsche е представя два нови модела за 2020-та на всеизвестната икона 911 Carrera – S и 4S кабрио. Реално…, и двете са кабрио, но едната ще е с т.нар хард топ, другата се … „съблича“ ( става топлес хаха ).

Двата модела изхождат от излезлите през 2018-та, но ще бъдат малко по – дълги и в интериорно отношение изцяло дигитализирани. Ще имат и нова „задница“ с различна стоп линия и като цяло визия. При този модел 6 цилиндровия редови двигател с турбочардж, ще произвежда 443 конски сили. Въртящият монет е променен също за да пасне на изцяло новата 8 степенна скоростна кутия тип PDK със двоен съединител. Ще изригва от 0 до 120 за около 3,4 секунди с максимална скорост от 306 км/ч. Все още не е така да се каже толкова публично представена ( въпреки че се води ), вече може да се направи предвварителна поръчка и ще ви струва само около 300 000 лв.

Някои от допълненията които получава са съвсем нов сгъваем мек покрив със стъклен прозорец и поддържащи елементи, изработени от магнезий, за да се запази теглото. Горната част се отваря или затваря с натискане на един бутон за около 12 секунди при скорост до 60 км/ч, като се гарантира, че собствениците не трябва да спират, за да се отвори или затвори.

Колкото до дигиталните обновления вътре 911 е по-технологичен от всякога. Всъщност ако погледнем другите модели на марката, реално не е новост, тъй като буквално взима таблото и други прибори от Cayenne и Panamera, включително инструменталния панел, съставен от два големи, конфигурируеми от водача екрани, разположени от двете страни на аналоговия километраж. Стандартния 10.9-инчов сензорен екран в централната конзола като мултимедийна  система и онлайн навигация с информация за трафика в реално време. Интересното е, че свързването на смартфони се е превърнало в изненадващо важна част за този моделИзградено е ново приложение, наречено Porsche Road Trip, което помага на любителите на шофирането да планират пътувания, като избират живописни маршрути, дават препоръки за ресторанти и хотели и подчертават гледните точки по пътя. Катодопълнение, ще кажа ,че нашенските ентусиасти, ще имат възможността да я карат и с газов инжекцион 😉 …и то без загуба на мощноста и без повишаване на рахзода…. Ммм…. да.

БЛОГ – ПЪТНА ПОМОЩ Репатрак RoadHelp.bg – Пътна помощ, Репатрак, Roadside assistance – 24/7, за София и страната. Тел.: +359 878 424 097 ИМЕЙЛ: info@roadhelp.bg пътна помощ софия, денонощна пътна помощ превоз на МПС, репатрак софия

Коментари