Slide One

Пътна помощ

ЗА БЪЛГАРИЯ И ЧУЖБИНА

Slide One
Slide Two

Изгодни цени

ОТ 30 ЛЕВА ЗА СОФИЯ

Slide Two
Slide Three

ПРИСТИГАМЕ НА

АДРЕС ДО 30 МИНУТИ

Slide Three
previous arrow
next arrow

ПЪТНА ПОМОЩ – РЕПАТРАК, НА ТОП ЦЕНИ. ОТ 39 ЛВ ЗА ГР. СОФИЯ. ПРЕВОЗ НА ВСЯКАКВИ МПС ДО 7Т.

НИКОЙ ШОФЬОР НЕ Е ЗАСТРАХОВАН ОТ ТОВА ДА ЗАКЪСА НА ПЪТЯ, ЗАТОВА НИЕ СМЕ НА СРЕЩА ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ!

Защо да държим толкова ниски цени?

Защото работим на принципа “ по-добре повече и по – евтино, отколкото по-малко и по-скъпо“.

Как се случва целият процес на репатриране на автомобили?

Посещаваме ви на избран от вас адрес и час, след което качваме автомобила на наш репатрак ( тип пътна помощ ), при нужда с лебедка. 
Следва репатриране на автомобила до избран от вас адрес и разтоварване.

ПЪТНА ПОМОЩ ИЗРАБОТИ СПЕЦИАЛНО ЗА ВАС ANDROID ПРИЛОЖЕНИЕ 
=> ИЗТЕГЛИ <=
С това приложение ще можете да се свържете с нас по всяко време, да ни пишете, да преглеждате новините, пътната обстановка, времето и трафика. Повече за него вижте в публикацията ни => ТУК.
Следете Актуалната Пътна обстановка <== и вижте картата с радари, камери и КАТ стоянки тук <–.

Защо да изберете нащите услуги Пътна помощ?

  • Защото сме пътна помощ с дългогодишен опит в бранша.
  • Защото работим на най-ниските цени за пътна помощ в България.
  • Защото знаем какво правим и как да го направим.
  • Защото сме екип от млади и мотивирани хора.
  • Защото сме бързи и идваме до 30минути (София).
  • Защото даваме всичко от себе си.
  • Защото влизаме в положение и оказваме помощ на шофьора.

Извършваме авариен транспорт на : Мотоциклети, Автомобили, Джипове, Ванове , Пикапи, Бусове, Мотокари, Багерчета и всичко останало, което е до 5 тона.Фирма Пътна помощ „Найденови Ауто“ разполага с разнобразен автопарк, разполагаме с професионална машина тип Пътна помощ 7,5Т напълно хидравлична, снабдена с „вилици“ за репатриране на автомобили със скъсани гуми. Приветстваме ви да разгледате нашата галерия, в която ще разгледате част от нашите машини

Нашите цени за Пътна Помощ и Репатрак са едни от най-добрите на пазара! 
RoadHelp предлага висококачествени  услуги в най-кратки срокове.


Извършвате ли ремонтни услуги на пътя?

Може да извършим някои по-леки ремонти по автомобила ви на място като – подмяна или ремонт на аварирала гума, подмяна на автомасла, въздушни филтри, водни съединения, светлинни лампи, водни съединения, спирачни маркучи, ремъци, акумулатори, авторелета и други подобни.

Какви са етапите при оказване на пътна помощ?

Ние ще пристигнем при вашия аварирал автомобил  възможно най-бързо и ще опитаме да отстраним аварията на място – ако това е не възможно ще репатрираме превозното средство. Възможно е да качим автомобила ви и от вашия домашен адрес и да го превозим до автосериз за ремонт или автодиагностика. Когато автомобила е поправен или обслужен ще го доставим обратно до вашия адрес.За извършените авторемонтни услуги отговаря сервизната фирма.  

Спукана гума – подмяна на летни или зимни гуми!

Може да извършим подмяна на място на спуканата ви гума с наши инструменти или да я поправим на място и да я сложим отново на автомобила ви. Предлагаме и напомпване на мека гума. Също така може да превозим автомобила ви до вулканизатор, ако нямате резервно колело. 

Осигурявате ли автомобилни резервни части на място?

Може да ви доставим автомобилни резервни части, масла, филтри и ремъци на адрес или на място на изгодни цени за оригинални резервни части или пълноценни заместители.

Репатрак фирмите ще помогнат на много шофьори, които са претърпели щети по колата, свършило е горивото или се е случило изненадващо хлъзгане извън пътното платно. Това са лоши моменти , но може да разчитате на нас.

Фирмите  за пътна помощ ще ви помогнат както при лека повреда позволяваща ремонт на пътя, така и при по-сериозни повреди с нужда от преместване на  автомобила до автосервиз.

В повечето случаи, повредените пътни превозни средства не трябва да се превозват до автосервиз – предлагаме бързо справяне с повредата на място.

В случай, че повредата е по-тежка и не е възможно да се извърши ремонт на пътя, се осигурява транспортиране на автомобила до близък или желан от вас сервиз.

Ако пътниците в повредения автомобил трябва да продължат  пътуването си – осигуряваме автомобили под наем или таксиметров автомобил за пътниците – за превозване до  определен адрес или комфортен хотел.

Ако превозим колата ви до автосервиз – ще  ви информираме кога ще е готова и колко ще е цената за ремонта.

В случай, че автомобила е пострадал много и не е възможно ремонтиране – ние може да откараме автомобила ви до автоморга.

Когато ни се обадите трябва да ни предоставите точна информация – какви са проблемите по колата, как се получила неизправността, двигателя пали ли, гумите могат ли да се въртят,  приблизително какви са щетите по колата.

Можете да посетите и нашата фейсбук страница, която обновяваме ежедневно с различни изискващи репатрак ситуации, страницата ни е “ Пътна помощ RoadHelp.bg“ . 

roadhelp.bg – репатрак на който може да разчитате!

репатрак софияпътна помощ софияпътна помощденонощна пътна помощпревоз на мпс

Call Now ButtonОбадете се сега