Повечето от нас смятат, че могат да се справят със ситуацията сами, преди дори да помислим да повикаме репатрак. Освен ако не сте квалифициран механик и не знаете какво да правите в повечето крайпътни извънредни ситуации, най-добре е да се обадите на професионалистите.

Услугата на пътна помощ ще стане ваш спасител в трудна ситуация и ще ви окаже помощ по пътищата. Шофьорите на теглещи камиони имат опит в справянето с подобни ситуации и ще осигурят безопасното извозване на превозното средство до избраната от тях дестинация.

Всички знаем колко е трудно да останеш отстрани на пътя с повредена кола.

Пътна помощ на фирма „RoadHelp.BG“ отдава голямо значение на безопасността на клиентите и техните автомобили, ние предлагаме денонощни услуги за евакуация на превозни средства.

Честит нов репатрак на колегата! - Пътна Помощ 24/7 RoadHelp.bg

Кога трябва да се обадите на репатрак?

В случай на авария.

Ако претърпите злополука, тогава най-безопасният вариант е да доставите колата с репатрак до автосервиз по вашия избор. Дори ако колата ви изглежда годна за шофиране след сблъсък, прегледайте я от професионалист, в противен случай по-нататъшното шофиране може да доведе до повече щети. В повечето случаи произшествията водят до повреда на ходовата част на превозното средство, въпреки че може да изглежда, че превозното средство работи нормално. Шофирането на вашия автомобил след злополука може да причини повреда на рамата или осите, за които не подозирате. Ето защо е изключително важно вашето превозно средство да бъде изтеглено за проверка, дори ако не можете да видите никакви щети с просто око.

Когато ти свърши бензина.

Не е необичайно бензинът да ви свърши в най-неподходящия момент. Ако сте от страната на магистралата, а не близо до бензиностанция, най-добре е да извикате пътна помощ. Това е особено вярно, ако имате деца или други пътници с вас. В повечето случаи, когато се обадите на нашата фирма за теглене, ние доставяме бензин.

Ако двигателят ви прегрява.

Дори ако се грижите добре за колата си и за всичките й нужди от поддръжка, могат да се случат неща, които са извън вашия контрол. Ако колата ви прегрява по време на шофиране и ви е оставила някъде блокирани, първото нещо, което трябва да направите, е да се обадите на пътна помощ. Този тип ситуации могат да бъдат изключително разочароващи и могат лесно да бъдат разрешени. Преди да започнете да се паникьосвате, обадете се на нашата фирма и ние ще транспортираме колата ви до автосервиз, където проблемът с двигателя ще бъде диагностициран и отстранен.

Колата ви не пали.

Една от най-честите причини да извикате репатрак: колата не пали. Много хора са изпитвали разочарованието да отидат на работа сутрин само за да открият, че колата им не пали. Има много различни причини, поради които една кола може да не запали: от изтощен акумулатор до нещо по-сериозно. Когато се обадите на наш автомонтьор, той ще провери вашите течности и батерия и ще направи всичко по силите си, за да ви върне бързо на пътя. Ако причината за повредата не бъде установена, той ще изтегли колата ви до най-близкия автосервиз.

Двигателят внезапно спира.

Шофирате или пътувате по магистралата, двигателят на колата ви внезапно спира. Това е голям проблем, особено при условия на бърз трафик по магистралите. В тези случаи приоритетът е първо да спрете на безопасно място и да се обадите на пътна помощ за теглене на автомобили. Винаги се стремим да стигнем до вас възможно най-бързо, защото знаем колко опасни могат да бъдат пътищата и движението по магистралите.

Ако попаднете в ситуация, в която колата ви се повреди или претърпи инцидент, най-сигурният вариант е колата ви да бъде изтеглена.

Пътна помощ на фирма RoadHelp.BG предлага денонощни аварийни тегличи, както и автомонтьорски услуги за ремонт на автомобили на място. Работим в София и околностите. Можете да бъдете спокойни, че когато се окажете отстрани на пътя, ние ще ви осигурим пътна помощ.

5/5 - (1 vote)

Коментари