Размерите на колата могат да бъдат различни. А малките автомобили с нисък разход на гориво са толкова популярни, колкото големите джипове или превозни средства с общо предназначение.

Изненадващо, но има тенденция да се избират малки превозни средства. Това се отнася главно за жителите на големите градове. Всичко това е обяснено съвсем просто. Малките коли се паркират по -лесно, когато пространството е малко. Също така с тях се избягнат задръстванията, възникнали по време на пиковия час. И ако добавите към това минималния разход на гориво, тогава няма съмнение – бъдещето принадлежи на малките автомобили. Въпреки всичките си предимства, малките машини имат …

Форсмажорни обстоятелства на крайградска магистрала

Въпреки това, заедно с всичките им предимства, малките машини имат и редица недостатъци.

На първо място това означава малка способност за проходимост в условия на офроуд. Ето защо, ако решите да напуснете задушния град, има голяма вероятност да се забиете някъде в полето или на селски път.

В такива случаи е необходим теглещ камион на Пътна помощ. Моля, обърнете внимание, че евакуацията, а не тегленето, ще бъде изходът от тази ситуация.

Пътна помощ в помощ на малките автомобили

Фирма Найденови Ауто ЕООД предоставя услуги за репатриране на малки автомобили. Можете да ни откриете в Интернет или на телефони : 0878 424 097 / 0879 147 374. Не се съмнявайте в нашата добросъвестност. Всяка уважаваща себе си фирма държи на собствената си репутация. А именно поради тази причина можете спокойно да разчитате на първокласно обслужване.

Шофьорите на теглещите камиони са истински професионалисти, които се занимават от много година. Освен това фирмата предоставя гаранция за свършената работа и гарантира за материална отговорност. Следователно, не можете да се съмнявате в безопасността на колата си по време на транспортиране.

Репатрак за малки автомобили

След обаждането на репатрак пристига възможно най -бързо. Много, разбира се, зависи от разстоянието. Но дори и в най -лошия сценарий колата се появява в рамките на половин час. Има нюанси при евакуацията на малки коли. Например, трябва да поръчате не прост теглещ автомобил, а кола с товароносимост до три тона. Като правило те се използват за транспортиране на мотоциклети и друго малко оборудване. Това може да ви спести от ненужни надплащания. Освен това, поради своята мобилност, такива евакуатори ще могат да пристигнат в определената точка за минимален период от време.

Доверете се на професионалистите на фирма Найденови Ауто – Пътна помощ до всяка точка на град София и околностите.

5/5 - (1 vote)

Коментари