Пътна помощ на фирма Найденови Ауто са висококвалифицирани специалисти по теглене при аварии. Когато възникне автомобилна катастрофа и се наложи нашите теглещи услуги, ние гарантираме, че нашата работа ще бъде възможно най-качествена. Предоставили сме хиляди услуги за евакуация и транспортиране на различни видове превозни средства по магистралите. Ето защо ние знаем как да се справим с всяка авария. Независимо дали става въпрос за инцидент с кола или мотоциклет, нашите теглещи камиони разбират как да се справят с всяка повреда.

Когато отговаряме на обаждане, свързано с пътнотранспортно произшествие, ние гарантираме, че всички участници са в безопасност. Ще транспортираме повредени автомобили и отломки, защото това ще помогне за предотвратяване на по-нататъшни инциденти или проблеми с трафика. Ние ще изтеглим вашето превозно средство от района. Безопасността на Вас и вашия автомобил е наш приоритет номер едно. Не се притеснявайте, вашата кола и Вие сте в добри ръце.

Пътните произшествия са непредвидими и се случват неочаквано. Счупената кола може сериозно да наруши графика ви и дори да повлияе на бизнеса ви. Нашите служители разбират необходимостта от бързо обслужване. След обаждането веднага изпращаме един от нашите влекачи на мястото на инцидента.

Пътна помощ в София – извършва товарене, транспорт и разтоварване на повредени автомобили. В зависимост от естеството на проблема машината може да бъде натоварена изцяло или частично. Ако попаднете в ситуация, в която трябва да евакуирате колата си? Ние сме на ваше разположение! Приемаме заявки по телефона:  0878-424-097 / 0879-147-374 през деня и през нощта!

Пътна помощ София

Кой има нужда от теглене?

Използва се високоспециализирано превозно средство, ако:

 • превозното средство на собственика не стартира;
 • има проблеми с управлението на автомобила;
 • колелата на автомобила са блокирали частично или напълно;
 • Спирачната система е спряла да функционира;
 • настъпило пътнотранспортно произшествие;
 • Колата е паднала в канавка, затънала е в сняг или кал и не може да излезе сама.

Специална техника ще пристигне на място в уговореното време и ще извърши необходимата работа, за да достави авариралия автомобил до местоназначението му.

Как да поръчам теглене от пътна помощ?

Трябва да предоставите на диспечера надеждна информация. По-специално ви призоваваме да посочите вярно:

 • вид и марка на превозното средство;
 • адрес на местоположението на повредената машина;
 • контролен пункт за предаване на вашия автомобил;
 • състояние на колелата (заключени или не);
 • естеството на повредата на превозното средство;
 • достъпност на пътищата за достъп;
 • друга важна информация.

Пътна помощ в София ще окаже помощ на пътя. Поверявайки тази работа на нашата фирма, вие ще си спестите рисковете и дългото чакане.

Цената за извикване на специално оборудване за всеки клиент на нашата фирма се изчислява индивидуално. Влияят се от размерите и теглото на автомобила, разстоянието за транспортиране на автомобила и спешността на изпълнение на поръчката. Можете да проверите цената за наемане на теглич на уебсайта. Ще се радваме да предоставим информационна подкрепа на всички клиенти.

Защо е по-добре да поръчате репатрак от нас?

В нашата фирма работят професионални шофьори. При извършване на товаро-разтоварни операции те стриктно спазват техническите разпоредби. Докато шофират, те стриктно спазват правилата за движение.

Нашият теглещ камион винаги е в добро състояние. Той пристига навреме на посоченото от клиента място.

Нашата фирма предлага евакуационни услуги на достъпни цени. Формата на плащане е удобна за клиента. Пълното плащане се извършва след извършване на услугата.

Превозните средства, повредени при злополука, изискват специални грижи, за да се предотвратят допълнителни щети, които могат да увеличат разходите за ремонт на собственика. Нашите шофьори на теглещи камиони имат дългогодишен опит и могат да управляват правилно всички превозни средства, от автомобили до SUV и мотоциклети. Нашите бордови влекачи са оборудвани с модерно оборудване и ще ви помогнем да доставите колата си до сервиз.

5/5 - (1 vote)

Коментари