Търсите специализирана фирма, която предоставя квалифицирани услуги – репатриране на лимузина с Пътна помощ в София? Значи сте дошли на правилното място. Предлагаме професионални услуги за теглене на лимузини по всяко време на деня или ден от седмицата. Гарантираме безопасност на автомобила, бърз транспорт до местоназначението и всичко това на достъпни цени в столицата. Ако търсите професионалисти, тогава ние сме тези.

Репатрак за лимузина

Какво разбираме под думата лимузина? Това, разбира се, е скъп „луксозен“ автомобил, известен със своя комфорт и лукс на пътя. Сватби, специални поводи, удобен транспорт на влиятелни личности, бизнесмени и политици – тук намира своето основно предназначение лимузината. Но, както всяка кола, този тип превозно средство, често поради своите дизайнерски характеристики, може да се повреди.

Причини за извикване на репатрак за лимузина:

 • Батерията е разредена;
 • Свършило е горивото;
 • Едно или повече колела са повредени;
 • Неизправност на компоненти и възли (повреда на двигател, скоростна кутия, ходова част) и др.

Ако сте изправени пред поне една от горните причини, не можете да се справите без квалифицирана помощ. Защо не можете да я придвижите сами до сервиз, бензиностанция или гараж? Отговорът е изключително прост – поради габаритните си размери и по-голямото тегло стандартното теглене тук е незаменимо.

Важно е да знаете, че тук е необходим не само специализиран транспорт, но и квалифициран персонал, тъй като лимузината е скъпа и трябва да бъдете внимателни по време на транспортирането. В противен случай, ако се опитате сами да доставите автомобила до местоназначението му, рискувате неговата цялост и застрашавате останалите участници в движението.

Пътна помощ София

Как работи Пътна помощ в София:

 1. Клиентът се обажда на диспечера, за да използва услугата репатрак за лимузина;
 2. Теглич със служители отива до обявеното от клиента място за транспортиране на автомобила;
 3. С помощта на специализирано устройство за евакуация на лимузини – система за частично товарене с комплект подвижни колички и лебедка, автомобилът се транспортира внимателно до местоназначението;
 4. При пристигане на местоназначението клиентът проверява автомобила за изправност при транспортирането, след което се извършва плащането на предоставените услуги (в брой или по банков път).

Как може да се вържете с нас?

Фирмата ни „Найденови Ауто“ е на пазара от много години. В нашия персонал работят квалифицирани служители. Автопаркът на фирмата се състои от различни автомобили и техника. Ние знаем как да извършим транспорта до местоположението качествено, внимателно и безопасно за лимузината.

Всички наши клиенти са застраховани с полица за качество и могат да получат обезщетение със 100% сигурност в случай на повреда на автомобила по време на транспортиране.

Обадете се на GSM:  0878-424-097 / 0879-147-374

Какво са нашите предимства:

 • Бързо заминаване до всяко кътче на София и областта – 24/7;
 • Внимателно транспортиране на лимузината с влекач;
 • Застраховка за всеки автомобил;
 • Възможност за заплащане на услугите в брой и безкасово;
 • Сътрудничество на постоянна основа, както с юридически, така и с физически лица.

Избирайки нас, вие сте сигурни, че вашият автомобил е в сигурни ръце. Ние сме познати в столицата, ползваме се с доверие от редовни клиенти и ценим името си.

Ние ще поемем всяка трудна ситуация, когато имате нужда от теглич. За нас доволният клиент е приоритет и за това сме готови да предоставим най-доброто обслужване.

5/5 - (1 vote)

Коментари