Нашата фирма предоставя услуги за репатриране на лекотоварни бусове. Ние работим денонощно в София и околностите, а доставката на изтеглящ автомобил е бързо и обикновено отнема 20-30 минути.

Когато поръчвате репатрак от нас, можете да разчитате на следните услуги:

Товарене и разтоварване на превозни средства до 3,5 тона.

Репатриране на буса, който е попаднал в канавка, или се е обърнал на покрив и т.н.

Репатриране с блокирани колела.

Особеностите при репартиране на бусове

Възможността за товарене на превозното средство във всяко техническо състояние, включително със значителни повреди по шасито при инцидент. В случай на повреда в предаването, ходовата част се използват колички.

Транспортира се до мястото, което сте посочили. Можете да поръчате репатриране на буса до автомобилния парк, паркинг, работилница или да изберете транспорт до специализиран сервиз за отстраняване на неизправности и ремонт.

Благодарение на използването на различни устройства (лебедки, колички, различни блокове) и опита на нашите професионалисти е възможно да се извозват бусове във всяка ситуация.

Пътна помощ за Бус

Нашите предимства

Когато се свържете с фирма Найденови Ауто, получавате следните предимства:

24-часова денонощна пътна помощ. Работим без почивни дни 24 часа в денонощието. Времето, за което пристигаме със специално оборудване не надвишава 40 минути.

Фиксирани цени за извозване. Цената може да варира в зависимост от теглото на автомобила, разстоянието и местоположението на транспорта (град / междуградско). Попитайте оператора за точната цена, когато се обадите на тел: 0878 424 097 / 0879 147 374.

Универсалност. Възможно е да се репатрират всякакви малки тонажни камиони, включително популярните газели, както и микробуси, специално оборудване и нестандартни превозни средства.

Професионален опит и техническо оборудване. Нашата фирма предоставя услуги за репатриране на автомобили от различни категории повече от 10 години. Разполагаме с пълна гама от необходимо оборудване, включително високо прецизни манипулатори. Опитните професионалисти работят качествено и по план.

Ефективност. Можете да поръчате репатриране на буса директно на уебсайта roadhelp.bg или по телефона. Нашият екип бързо ще пристигне навсякъде в София и района.

Удобство. Цялата извършена дейност е застрахована, клиентът получава пълен набор от документи за възстановяване на разходи в застрахователната компания.

Обаждането до нас е гаранция, че бързата евакуация на буса ще ви спести да стоите на пътя в продължение на много часове в очакване на помощ.

Ще можете да извозите буса за ремонт без забавяне.

Ще ви предоставим компетентна помощ от специалисти, която ще се впише във вашия личен или служебен бюджет.

Обадете ни се, ако вашият бус се повреди на пътя или искате да резервирате пристигането на репатрак. Нашите служители определено ще приемат вашето заявление и ще предоставят квалифицирани технически услуги, които напълно отговарят на вашите изисквания.

Дейността на нашата фирма обхваща цялата територия на София. Във всеки един момент сме готови за спешно оказване на пътна помощ.

Ние сме прецизирали всички бизнес процеси и предоставяме висококачествени професионални услуги. Предоставената от нас услуга е съобразена в съответствие с общоприетите правила. Всички служители носят отговорност за превозваното имущество на клиентите и гарантират пълната му безопасност и сигурност.

5/5 - (6 votes)

Коментари