Репатрак с хидравлична платформа е универсален вид транспорт, предназначен за по-лесно товарене на превозното средство на платформата, която е с повдигащо-плъзгащ механизъм.

След това превозното средство се фиксира и транспортира до местоназначението си. Препоръчително е да използвате услугата, когато автомобила има сериозна неизправност на пътя,  или след инцидент или друга причина, които възпрепятстват свободното движение на вашия автомобил.

Особеността на този вид специално оборудване е – система от хидравлични цилиндри за внимателно товарене на автомобил върху плъзгаща се платформа. Освен това, за да вдигнете автомобила на платформата, теглещият автомобил е оборудван с електрическа лебедка.

С цел надеждно фиксиране се използват спирачки на колелата и самонатягащи се колани.

Хидравличната платформа е изработена от висококачествена стомана, има перфорирана повърхност и възможност за фиксиране на колани и спирачки на колелата в различни позиции. Пакетът на платформата включва: странични панели от гофриран алуминий.

Репатриране на бус

Основните предимства на хидравличната платформа

Ако сравним стандартния теглещ автомобил, оборудван с лебедка и теглещ камион с хидравлична платформа, тогава основното предимство на последното може да се счита за най -безопасното товарене на всякакъв вид превозно средство.

Плъзгащата се платформа позволява евакуация на:

    – кола със заключен волан, колела или трансмисия;

    – колата не е в движение или отделни части от нея;

    – от дерета или дълбоки канавки без да е необходимо допълнително използване на манипулатор;

    – спортни автомобили с ниско ниво.

При теглещите камиони с плъзгаща се платформа не са предвидени рампи, което ви позволява да се доближите максимално до обекта за евакуация, което означава, че времето за товарене е значително намалено .

Последователен работен процес на теглещ автомобил с хидравлична платформа:

  • Плъзгащата се платформа е позиционирана под прав ъгъл за оптимално натоварване на автомобила. За допълнително удобство може да се използва лебедка.
  • Лебедката ви позволява да сведете до минимум разстоянието от колата до теглича.
  • След това с помощта на механизма на лебедката дефектната кола се изтегля върху платформата и се привежда в първоначалното й положение, като я спуска плавно върху рамката на теглещия автомобил.

Остава само да се фиксира сигурно транспортираното превозно средство с помощта на ограничител и специализирани колани.

Съвременните модели се отличават с висока надеждност при използване и практичност. Системите за стабилизиране ви позволяват да държите евакуираното превозно средство в хоризонтално положение, изключвайки повреда.

Всички шофьори без изключение се интересуват от безопасността на автомобила по време на товарене и транспортиране – това е предопределено от типа на репатрак . В момента най -достъпното и безопасно превозно средство е специален транспорт с хидравлична платформа. Ако евакуацията се извършва с окачване на задната или предната ос, товарът ще бъде разпределен неравномерно. Това може да доведе до деформация на определени части от тялото при шофиране по неравни пътища.

По време на транспортирането на автомобила собственикът може да го придружи до местоназначението си или да напише пълномощно на името на служителя на сервиза. В последния случай е необходимо да се опишат подробно съществуващите щети. Цената на услугата за теглене на камиони зависи от времето на деня, сложността на ситуацията и разстоянието между дестинациите.

Фирма Найденови Ауто разполага с голям парк от собствено техническо оборудване, включително теглещ камион с хидравлична платформа, която позволява разширен набор от услуги и гаранции:

  • Конкурентни цени и европейско ниво на качество;
  •  Всички шофьори имат солиден шофьорски опит и висока професионална квалификация;
  • Ние предлагаме на нашите редовни клиенти благоприятни условия и специални оферти.

Поръчването на репатрак с хидравлична платформа е единственото правилно и печелившо решение. Внимателно ще натоварим и доставим вашия автомобил навреме. Ако имате въпроси, нашите мениджъри са готови да ви окажат квалифицирана помощ и да определят цената на репатрирането. Зависи от продължителността и сложността на маршрута, необходимостта от допълнителни услуги и други фактори.

5/5 - (9 votes)

Коментари